אביבה שלום רב!

שמופי10

New member
אביבה שלום רב!

בהמשך לשאלתי ציירתי תרשים של החדר של הדס (מקוה שזה בסדר). בנושא התאורה האם אני יכולה להוריד את הפלורסנט כי זה ממ"ד או הכוונה היא להחליף את הנורה בתוך הפלורסנט. ואני מצרפת תמונה של הצבעים בחדרה כפי שציינתי החדר צבוע בצבעים ורוד תכלת ובננה ולמעלה יש עיטור עדין של ציורים ילדותיים. בחלון חדרה תלוי מבחוץ מובייל עם קריסטל ובמרכז החדר תלוי מובייל עדין של דגים. אני רוצה להוסיף אקווריום לחדר איפה כדי לי למקם אותו???? והאם המיטה עומדת במקום טוב (טוב מבחינת שינה טובה והתפתחות)?? ויש לי עוד הרבה שאלות אז בנתיים אם תוכלי להתיחס עד כאן תודה.
 
אין צורך באקווריום בחדר ילדים

העבירי אותו לאזור צפוני או דרום מזרחי בסלון שלכם. מיקום המיטה נראה לא רע. האם הצבעים הם בגוון הזה? כמו זה ששרטטת? איך היא מרגישה בחדר? היא אוהבת אותו? ישנה טוב? רגועה? תאורת פלורססנט, כפי שאמרתי אינה מומלצת.
 

שמופי10

New member
תודה על ההתיחסות!

1. הצבעים בגוון רגוע הם לא חזקים יותר לכיוון פסטלים. 2.למה הכוונה אוהבת את החדר יש ימים שאיך שאני מכניסה אותה לחדר היא בוכה אבל נראה לי שזה קשור לזה שבנתיים (היא בת שנה)היא רק ישנה בחדר עוד לא ממש משחקת בו. רוב ההתעסקות שלה זה בסלון מטבח ולחדר הולכים להחליף חיתול או לישון. אז קשה לי לענות לך אם היא אוהבת את החדר. 3.היא ישנה מגיל חצי שנה לילות שלמים חוץ מתקופות שהיא מרגישה לא טוב.אבל באופן כללי ישנה טוב בחדר. 4.לגבי התאורה החלטנו אני ובעלי בעצתך לקנות מנורת שולחן ולא להשתמש בפלורסנט. ואת האקווריום נותיא מהחדר(חשבנו שזה משרה שלווה לילד). מה שנשאר לנו זה להתאים ווילון לחדר אני מתה על הווילונות : שיפון שקוף בצבע קרם והבד צפוף מלא קפלים נזרק ומגיע עד הריצפה מה את אומרת מומלץ. וזהו תודה תודה תודה לך וחייבת לצרף לך תמונה של הנסיכה. אז יום נעים ותודה - רותם!
 
חבל"ז איזה מתוקה!

(יש לי חלושס לבנות...יש לי בנים...) אני מציעה להתיחס לבכי שלה ולשים לב לאן היא מסתכלת כשהיא בוכה. מה היא לא רוצה לראות, לאן היא מסבה את ראשה או אולי מצביעה בידיה... ילדים מספרים לנו כל הזמן מה עושה להם טוב ונעים, רק צריך להיות קשובים. מעבר לכך, יש מאמרים על חדרי ילדים במאמרי הפורום. קראי אותם בקפידה ותשומת לב למרות שאולי יראה שיש דברים שאינם קשורים אליה, הם יתנו לך כיווני חשיבה שיתמכו בה ובסביבתה בהמשך הדרך והגדילה שלה. נראה לי קצת "כבד" וילון עד הרצפה בחדר ילדים אבל...זה גם עניין של טעם אישי. תראי, מאחר וחדרה הוא הממ"ד תמיד זכרי, שגם בחודשי הקיץ החמים... זהו חדר קר. אם הוא ממוקם גם בכיוון קר אז התחושה בו ממש לא נעימה. בכל מקרה, הילדה שלך חשה את זה גם אם תחממי את החדר כל הזמן, לטמפרטורה של 27 מעלות. התחושה שלנו לגבי דברים נמצאת בתת מודע. כשיש הרבה מתכת בחדר, כמו בממ"ד, התחושה היא קרה. ולכן, תמיד חישבי על רכות וחימום האוירה. מקווה שאני ברורה יום יפה
 

שמופי10

New member
ברורה מאוד!!תודה רבה לך../images/Emo140.gif

ושבוע טוב
 
למעלה