אביבה ,ילדה שלי

amos67

New member
אביבה ,ילדה שלי

איך הלכת לי? עוד לא הספקנו כלום. איך עברת לעולם הבא מבלי לעזור לי לגדל ילד משלי?? היית המרכז של הבית, הליצנית הרעשנית, שואב אבק של פירורי אוכל, חברה למשחק עם תרצה (כלבת הזבל הקטנה), והבת שלנו המתוקה. שבוע הבא רצינו לעשות לך מסיבת יום הולדת 5 , אבל לך היו תכניות אחרות. אביבה שלנו, הגולדנית הכי יפה בעולם, הלכה לעולמה לאחר יום אשפוז אחד בלבד היום בשעה 13:30 . הסיבות לא ידועות אבל לי זה לא משנה. אביבה אנחנו אוהבים אותך !!!!!!!! מיכל ועמירם - אבא ואמא

ניל´´י

New member
משתתפת בצערכם הרב ../images/Emo10.gif

זה נורא לאבד כלב, לכל כלב ישנה נשמה של ילד... ילד שאף פעם לא גדל להיות מבוגר... הם תמיד תלויים בנו האבאמא שלהם.... נכון שזה מוקדם עדיין, אבל ממליצה מתוך נסיון של אובדן כלבים אהובים שלי, לאמץ מהר כלב חדש הביתה, הוא לא יהיה במקום אביבה שלכם, היא תמיד תשאר עימכם, אלא יתן לכם עיסוק ועניין והזמן רק יכהה את הכאב, הזכרון של אביבה תמיד ישאר איתכם, במשך הזמן תביטו בתמונות שלה, ותזכרו ברגעים היפים שלכם יחד. אצלנו בסלון ישנו מדף עם תמונות ממוסגרות של הכלבים שלנו שכבר אינם איתנו וזה עושה לנו רק טוב. אתכם בכאבכם ובאבלכם ניל"י והחמסיקה.

matansolomon

New member
../images/Emo16.gif

אוי אוי אוי, כמה קשה לאבד כלבה, במיוחד שזה הכלה היחידה שיש בבית, אני משתתף בצערכם, ואני יודע כמה זה קשה... אני מציע לכם לקחת כלב חדש, אני יודע שזה נשמע כאילו "אהה היא מתה, לא נורא ניקח חדש..." אבל בכלל לא
שהכלב היחיד שהיה לי מת בכיתי יומיים, ואז אבא שלי הלך והביא לי 2 כלבים, גורים... ואז לא יכלנו להתעלם מהם ולא לטפל בהם, וזה מאוד עזר לי, כי פחות נזכרתי בכלב, פחות בכיתי, אני לא אומר ששכחתי ממנו או משהו, אבל הכלבים מאוד נימו אותי ועזהו לי, וקצת הסיחו את דעתי ממות הכלב... חוץ מזה, אני יודע שזה קשה, אבל האם תוכלי לתת לנו עוד פרטים על מה בדיוק קרה? במה חושדים? למה לקחת אותה לבית חולים? כמובן שרק אם את רוצה ולא קשה לך לספר על זה...

amos67

New member
ככה זה קרה

ביום שבת בבוקר הכל היה בסדר ואח"כ היא הייתה איתנו כל היום בבית. כשהוצאתי אותה לטיול של אחה"צ הבחנתי בצליעה באחת הרגליים האחוריות. משם זה הדרדר מהר. זה עבר לשתי הרגליים האחוריות ואז לקדמיות, היא פיתחה קשיי נשימה והפכה להיות אפאטית. תוך 3-4 ימים קרסו לה כל המערכות ובשעותיה האחרונות היא הייתה חסרת הכרה, מונשמת ע"י מכונה ולא הצליחה לייצר שתן בכלל (כשל של הכליות). גם אנחנו וגם הרופאים לא יודעים מה זה. יעשו לה בבית החולים ניתוח לאחר המוות ואולי אז נהיה יותר חכמים. תודה על העידוד.

amos67

New member
תודה לכולם על העידוד.....

אנחנו עוברים תקופה קשה וזה מחמם את הלב לקבל חיזוקים ותמיכה ממכם. לאביבה יש אחות קטנה (לא ביולוגית) ואנחנו מאוד מפחדים עליה שתמות מצער. הן היו מאוד קשורות. אז אנחנו פתוחים לרעיונות.

matansolomon

New member
אין הרבה מה לעשות....

תנו לה הרבה צוּמֵת לב!!!!! יותר מתמיד!!!!! זה הכי חשוב, אני חושב שתנסו לקחת אותה לשחק עם כלבים אחרים, אם יש לה חברים בשכונה או משהו, או מה שהצעתי למעלה, בהודעה שלי... אתם יכולים לפנק אותה קצת בתקופה הזאת, לקנות לה צעצועים וכו' והכי חשוב הרבה צוּמֵת לב!

miromiro

New member
שלום עמוס- עצוב לשמוע על האבדן

הכבד שאתה ובני משפחתך חווים, אני מניח שלא מעט חברים בפורום הזה עברו חוויות דומות ולכן יכולים לנחש ולהרגיש חלק ממה שעובר עליכם. מאחר והיתה התיחסות לאימוץ כלב חדש , אז ברשותך דעתי בנושא. מציאת נחמה על קשר ויחסים שאינם עוד, במציאת קשר חילופי דומה היא התמודדות טובה ונכונה, אך רק כאשר זה נעשה בעתוי הנכון, ומהוא אותו עיתוי? זאת תדע רק אתה לאחר שתיתן לעצמך זמן להתאבל על אביבה שאיננה, להיפרד ממנה לא רק פיזית, לתת לזכרונות מהעבר לבנות את ההווה ולא להעיק עליו, אל תמהר קח את הזמן וכשתהיו מוכנים(בתקוה שכן) אמצו כלב חדש שיפיח בכם חזרה את אותה שמחה שאיננה כיום לאחר מותה של אביבה. תנחומי מאיר

lilithmm

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

סמסרה1

New member
לעמוס

צר לי לשמוע ואני משתתפת בצערכם. ראה האי-מייל שלי בהמשך "כלב עם אופי לאימוץ" מה דעתך?

alona angel

New member
../images/Emo16.gif צער לי לשמוע..../images/Emo16.gif

כנראה יהיה לה יותר טוב בעולם שלה.. למעלה..

למעלה