אבטלה

sardukar

New member
את יודעת מסקרן אותי

מאיפה יש לך כסף לילדה המובטלת אחרי הטיול לצאת למועדונים? מאיפה יש לך כסף לבגדים? תתביישי לך. את בטח מעמק יזרעאל. אני מכיר טוב את הסוג הזה של המפונקים

PooKiPsiT

New member
מה עובר עליכם..?

למה לרדת לפסים אישיים? אני בצד שלך בעקרון. אבל יש דרך לכתוב כל דבר.... תזכור שכמו שהיא לא יודעת באיזה מצב אתה נמצא, גם אתה לא יודע באיזה מצב היא נמצאת ומה היא עברה. דיי לרדת לפסים אישיים.

sardukar

New member
אני פשוט לא מגיב טוב

כשמתנשאים מעליי. לגבי מי היא אני עושה ניתוח נתונים. א) כתוב לה בכרטיס שהיא חולה על מסיבות ומועדונים - זה אומר שהיא יוצאת לשם וזה אומר שיש לה כסף לבזבז. ב)היא לא מצאה עבודה לפני הצבא והיא לא מוצאת עבודה אחרי הצבא - אלא אם משהו ממש ממש דפוק אצלה אין מצב שהיא לא תמצא עבודה. אני בתנאים הכי קשים לעבודה: אין לי אוטו ואני גר בחור. אני מצאתי כי חיפשתי טוב וזה היה חשוב לי. ג)היא נסעה לטיול לחו"ל - טיול לחו"ל זה עסק יקר (סיני זה לא חו"ל
) ככה שסביר להניח שהיא הייתה צריכה לקחת כסף מהצד (שוד בנק??? לא נראה לי) וזה אומר שלא חסר להורים שלה (המענק לא גדול עד כדי כך). סיכום: לא חסר לה כסף, היא חיה לא רע כי היא יכולה להרשות לעצמה לצאת לבלות בהיותה מובטלת. לא אכפת לי שמישהו יביע דעה. אבל אני חושב שמי שמתנשא מעליי בעיניו צריך להרוויח את זה. ילדה קטנה שנוסעת באוטו של אבא'לה על הדלק שקונה בדלקן שלו לא תפתח עליי את הפה שלה

shimi100

New member
sandradee רואים שאת מנותקת מהחיים

אני גדלתי וחונכתי לדבר אחד - בשביל כסף עושים את הכל (בדרכים כשרות) יש לך בעייה איתי אישית שאני חותם בלישכה? לא מבין אותך בכלל... זה כסף שמגיע לי !!! ה-7000 שקל הזה הייתי מקבל אותם אם הייתי עובד (עבודה מעודפת ) או שלא הייתי עובד בכלל (מובטל) אז מה זה משנה לך ? קראתי (בזכותך) את התקצר של הספר של הדון הנ"ל נו אז מה הוא רוצה להגיד בזה? שלאנשים אין חשק לעבוד במשכורת נמוכה? צודקים !! מה לעשות שאנו חיים בחברה חומרנית שרוצים רק כסף.. אם יש לך בעייה עם החברה הישראלית לכי תחיי בגואה או באיזה מנזר בהודו סיטי שם אין חומרניות.. ולאדון הנ"ל שכל כך כואב לו על מצב האתי במדינה שאנשים גוזלים את הכסף של המדינה בדרכים "לא חוקיות" כלשונו שלא יתחסד לי ויתפטר מעריכת מדור כלכלה בעיתון "מעריב" ושיסתכל מעלה מעלה בראש הפרמידה שבא הוא עובד ויראה מי "הבוס הגדול" שלו ויראה שהוא "עבריין" שהורשה בפלילים !! ולך שמקבל כסף מאמא ואבא שמגאצת את הויזה בנלאומי שלה בכסף מסחרר לא יכולה לתת ביקורת לאנשים כי "מה שרואים למטה לא רואים למעלה" שבת שלום לך ולכל הפורום sandradee אל תקחי הכל באופן אישי הכל בידידות

shimi100

New member
|זהירושריונר אתה כאן יורד על אנשים

בשירוש הזה וחבל....(כתבת פרזיט) ובשירוש שכתבתי לsandradee רשמתי למטה בתחתית הדף (תבדוק טוב טוב) שאני לא מתכוון אליה אישית !!! אין לי שום דבר נגדה בכל אופן שהוא ושוב sandradee מצטער אם פגעתי בך אפילו ב-1 מרמ"ח אבריך !!!! לפרוטוקול !!!

sandradee

New member
אתם יודעים....

לא משנה אם אני גרה בוילה בקיסריה או במחנה פליטים של רפיח בנאדם שיש לו אמונה - הולך אחריה מה אתם חושבים שההורים שלי לא אמרו לי ללכת לחתום? החברים? המשפחה? כולם אמרו לי שאני פרייארית שאני לא חותמת, אפילו שפיטרו אותי בעבודה הקודמת לא הלכתי לחתום.... אבל עזבו אני הדפוקה אתם הצודקים אני הילדה המפונקת תמשיכי עם הירידות מצטערת שאני צדיקה בסדום תראו מה זה- היום יורדים על מי שלא רוצה לעשוק את המדינה איפה ביבי שצריך אותו

sardukar

New member
לא יורדים על מי שלא רוצה

אם לא בא לך מסיבה אידיאולוגית לעשות משהו. ואללה מותק אל תעשי. אבל את באה ותוקפת אנשים אחרים. בסופו של דבר זה פאשיזם לצפות שכולם יתנו למדינה הכל והמדינה לא תיתן כלום חזרה.

למעלה