|אבטי|יום שבת

giraffeeeee

New member
|אבטי|יום שבת../images/Emo176.gif

יום שבת בצפון עם בת דודה שלי והחבר שלה.

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gifקמתי עכשיו...בררר

אתמול הייתה יומולדת לחברה שליXD היה ממש כיף..היינו כל הבנות אצלה בבית והיה משעשע, אח"כ יצאתי לפגוש את ידיד שלי כפירהסטלן וישבנו פה עד איזה 5 בבוקר בערך. אני עייפה:(

שרון710

New member
מחזור טז=>כי [ט]מפון [ז]ה לא פתרון למחזור הזה

חחחחחחח איזה חזק
אתמול סתם הייתי אצל גיל ואכלתי פסטה:) חזרתי מוקדם באיזה 1 וחצי.. היום קמתי ראיתי דוסון קריק(
) והלכתי ללמוד כימיה. אני לא יודעת כימיה!

זונע

New member
../images/Emo13.gif

אתמול חברה שלי באה אלי ואז הלכנו לשחק פוקר...היה בנזונה חוץ מזה שהפסדתי
ואז איכשהו ב-3 בלילה הזמנו ג'חנון וזה...וחבר שלי בא לישון אצלי. מחר מול חיפה וזה יואו

tink 16

New member
../images/Emo203.gif חזרתי הרגע מהחבר..

היסטוריה עד 9 ואז הוא בא לראות הישרדות

תראה את החיים, לא נותנים להתקרב

קמתי בערך בשבע וחצי, ומתוך זה שאני עדיין קצת ישנה שמתי לב שהמטען של הפלאפון בכלל לא בחשמל, אז כל הלילה הפלאפון בכלל לא נטען
אז שמתי אותו בחשמל וחזרתי לישון....זה מה שקורה כשחוזרים הביתה מאוחר בלילה גמורים מעייפות ולא הולכים ישר לישון, אלא מתחילים לראות סטנד-אפ במחשב XD קמתי שוב בערך ב10 וחצי, והחלטתי שאני מסדרת את החדר כי היה פה בלגן מטורף
11 ארוחת בוקר, ואז סתם השתעממתי לי. הלכתי עם אבא לקנות כל מיני דברים, ארוחת צהריים, סידרתי את הקלסר החדש שקניתי בשביל החומר במחשבים לבגרות (הכל היה במחברות, ופשוט פירקתי את הכל וסידרתי בקלסר, היו פה מלא מלא ניירות וזה היה מטורף
). עכשיו אני סתם על המחשב, כנראה שעוד מעט הולכים לסבא וסבתא, ובערב בטח כלום.

בסוף היינו במילאנו

לא העיר, המסעדה
לא היה לי מקום לכלום, ובכל זאת טחנתי
היה טעים

R a n d a l l

New member
לפעמים

אני מצטערת שנולדתי, אני מצטערת שאני - אני, אני מצטערת על מה עשיתי ועל מה שלא. לפעמים, אני מצטערת. [ דאמ זה נשמע כל כך מלודרמטי. טלנובלה מבית היוצר קרן - הנוטשת
]

KeReN 0R

New member
טוב שלפחות יש פה קרן אחת קלילה../images/Emo8.gif

מה יש לכם עם הכבדות הזאת בזמן האחרון

hkatsman

New member
וואלה שום דבר מעניין

קראתי די הרבה, ועכשיו אולי נוריד סרט כי אני בעניין של לראות סרטים בזמן האחרון.

giraffeeeee

New member
היה אגאדיר!

עצרנו באור עקביא לאכול ג'חנון שקנינו בדרך. נסענו הישר לגנים הבאהיים, היה כל כך מצחיק, וכל מקום שרצינו להכנס אליו היה סגור. אחר כך חיפשנו את פארק הגשרים בנשר, שעה וחצי עשינו מסלול בטבע עד שהגענו לגשרים המעפנים האלה, חצינו אחד מהם ומיצינו. משם נסענו לאגאדיר, מסכנים שיגעתי אותם כל המסלול שאני רוצה לאכול באגאדיר. אחרי אגאדיר חיפשנו את הדרך חזרה הביתה אבל נכנסו לדרעים ללא מוצא, באחת הדרכים עצרנו כדי לצלם את הנוף המדהים. ואז נסענו לבית שלי, לקפה ועוגה. בכל הנסיעות האלה שמענו דיסקים, בעיקר עברי לידר ואביב גפן, כשהם מקשיבים לי שרה.

Under the GUN

New member
יום מיותר לחלוטין

התעוררתי ב1, ב2 ומשהו עשיתי קצת מתמטיקה, ב3 וחצי נסעתי עם אמא שלי לתערוכת צילום בגן שמואל (היא צריכה משם משהו לעבודה שהיא מגישה באוניברסיטה). משם נסעתי לשיעור מתמטיקה פרטי, ואז נסעתי לעוד תערוכה בשביל אמא שלי, ועכשיו בבית...

יש ../images/Emo106.gif, יש אירופה, יש אליפות../images/Emo47.gif

איזה תענוג!!! בית"ר ירושלים אלופת המדינה ומחזיקת גביע המדינה 2007/08!!!

למעלה