אבטיח|היי:] שאלונת...

Miss Pointe

New member
אבטיח|היי:] שאלונת...

מישהו אולי יודע איפה אני יכולה למצוא את המילים של המחזמר שיקאגו? [העברי] בייחוד של הסצינה He had it coming... [אבל בעברית חחח
] בתודה מראש, עמית

Izmish

New member
לגבי הטקסט...

אני לא יודעת, אבל את מילות השירים באנגלית נראה לי שאת יכולה למצוא במאגר מחזות זמר: http://libretto.musicals.ru/index.php אני מקווה שזו הכתובת הנכונה

cold as ice

New member
שיקאגו הגירסה העברית-שאלה.

חרשתי ימים ויבשות ולא מצאתי שום זכר לשיר ולו אחד מתוך המחזמר בגירסה העברית. אם זה לשגע את המוכרים באוזן השלישית ואם זה דרכים אפורות יותר... לא הצלחתי להניח ידי על השירים המדהימים האלה... אם מישהו יכול לעזור, אני אודה לו מאוד! תודה מראש :)

i d o b

New member
לצערי פשוט אין לזה זכר

( לפחות לא זכר חוקי ...) אבל השמועה אומרת שבארכיון הקאמרי יש הקלטה של ההצגה...לא בדקתי את זה אז אין לי מושג...אבל שווה לנסות. ובאמת הגיע הזמן שיוציאו בארץ מרצ'נדייז להצגות האלה...

idotu

New member
אז...

בררתי....אין הקלטות או משו אבל יש לי את הטקסט עם השירים והכל שהועלה בבית לסין....אז אם זה יעזור...

shlomielvislevy

New member
אני חולההה על שיקאגו

ולצערי לא הכרתי את המחזמר כשהעלו אותו בארץ.. ההורים שלי הלכו אבל אני לא רציתי (אני מתחרט על זה) דרך אגב אני חדש פה אני מתת על מחזות זמר...האחרון שראיתי היה המפיקים התאהבתי בשיקגו גם כי היה לנו את זה בבית ספר..העלנו את זה ואני הייתי בילי פלין סיימתי בית ספר השנה ואני גם מחפש את השירים בעברית אבל כמו שאמרו איןן..

shiratel

New member
אתה בר מזל...

הלוואי עליי להעלות שיקאגו! ועוד היית בילי פלין?! כיף לך. בשבילי זה חלום להעלות את שיקאגו... תמיד חלמתי להיות ולמה :)

shlomielvislevy

New member
מאוד נהנתי

באמת שזה היה מיוחד והכי כיף חבל שלא הכרתי תמזחמר טוב כמו עכשיו לפני שהעלתי אותו.. ולמה?? למה לא רוקסי? מה, יש לך את התדמית הביצ'ית מניאקית?

למעלה