שלום לכולם, אני מחפש פתרון לבעיית גניבות של מחשבים ניידים. אני מחפש כלי שידע להצפין את החומר כך שגם אם יפרקו את הדיסק לא יצליחו להוציא את החומר. האם אתם מכירים מוצר טוב שאפשר לסמוך עליו. תודה, kman
צודק, באמת לא חשבתי על efs . האם זה מספיק מאובטח או מלא חורים כמנהג מיקרוסופט? וכמובן האם הוא יציב ולא נועל את הקבצים ללא אפשרות פתיחה? אם הפתרון מובנה ב windows למה השוק מוצף במוצרים להצפנת חומר? תודה על התשובה המהירה kman
הקבצים ינעלו רק אם קוד ההצפנה שונה בצורה זו או אחרת. פשוט לדאוג לשמור את ההצפנה במקום אחר junt in case... נראה לי שcheckpoint הוציאה בזמנו את EToken. רכיב USB (מחזיק מפתחות) שמשתלב עם מערכות XP ובעצם מכיל קוד הצפנה. (לא בממש ביררתי על זה פרטים, זה מאיזה פרוספקט שקיבלתי בזמנו)
לא של צ'ק פוינט וישנה בעיית תמיכה כיום בEFS ע"ג TOKEN במיקרוסופםט - ניתן להעלות את ה EFS Certificate אבלח ישנה בעיה עם ישום מתוך הToken ללא העברת התעודה בחזרה למחשב מה שגורם לסיבוך. לגבי ההצפנה - EFS בהחלט מוצפן טוב וחזק ומצשמש חברות גדולות ומבוססות אני ערכתי הטמעה של מערך EFS בחברה גדולה לאחר בדיקות מקיפות - הוא טוב ולא מסובך - וכמיבן קישוריות לPKI וAD של מיקרוסופט הם בונוס רציני Keep Safe