אבטחת הנייד

shukim1

New member
אבטחת הנייד

שלום, במחשב הנייד שלי מותקן פיירוול חזק ואנטי וירוס משובח. האם יש צורך בתוכנה נוספת על מנת למנוע חדירות דרך הרשת האלחוטית? מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium בברכה, שוקי.

RoyBO

New member
לא מומלץ בכלל! לשים שני אנטי וירוסים או שני

פיירוולים שונים יחד, זה עלול לדפוק את המחשב.

shukim1

New member
לא הבנתי

יש לי במחשב פיירוול אחד ואנטיוירוס אחד.

bar666xp

New member
על כולם ואל אף אחד חחח

אני בדר"כ מחליף כל כמה חודשים... אבל לרוב משתמש בAD AWARE... האמת היא שההגנה הכי טובה היא לא להחזיק חומר רגיש מדי על המחשב עצמו... אבל לא תמיד זה אפשרי.

Y. Welis

New member
SuperAntiSpyware מצויין

וכן גם Spyware terminator (ללא מודול ההגנה הפעילה). בתחום הזה לרוע המזל כל שנתיים מתחלפים השחקנים. תוכנות שהיו בעבר במקום הראשון מסתאבות (ספי סוויפר, ספייוור דוקטור) נעשות ענקיות ולא יעילות, ובמקומן באות חדשות.

תותית42

New member
Wireless Protection 2007[

חוסם מתקפות האקרים על רשת המחשבים האלחוטית שלכם חוסם מתקפות של האקרים על רשת המחשבים האלחוטית שלכם. מצפין נתונים אישיים ועסקאות המועברים באמצעות הרשת האלחוטית שלכם. מסכל את המתקפות הנחושות ביותר באמצעות רוטציה של מפתחות האבטחה. פוטר ממטרדים הכרוכים בניהול רשת מחשבים ומאפשר שיתוף קל של קבצים ומדפסות על גבי הרשת. אבטחה פשוטה וקלה לשימוש בזכות Network Manager החדש של McAfee ובאמצעות השימוש במרכז התמיכה המשפור SecurityCenter של McAfee. חשוב: יש להצטייד במערכת אבטחה עם תמיכה בשפה האנגלית ובנתב אלחוטי/ נקודת גישה המתאימים לשימוש עם פתרון האבטחה של McAfee לרשתות אלחוטיות Wireless Network Security. לפרטים נוספים (בשפה האנגלית) ראה את רשימת התאימות Wireless Router/AP Compatibility List עבור מותגים מוכרים אלה ואחרים: Linksys, NETGEAR, D-Link, Belkin, Motorola. תאור: טכנולוגיית ה- Wi-Fi מעניקה את הנוחות המרבית כאשר מדובר בפעולות רישות פשוטות. אך מחקרים מראים כי יותר מ-60 אחוזים מהרשתות האלחוטיות הינן בלתי-מוגנות – ולכן נותרים המשתמשים פגיעים וחשופים בפני גניבות זהות ואובדן קבצים. פתרון האבטחה האלחוטית Wireless Protection של McAfee מבטיח הגנה אף במקומות בהם תוכנת האנטי וירוס וחומת האש חסרות. בנוסף מצמצם את פערי האבטחה הנוצרים מחוסר היכולת של תוכנות האנטי-וירוס וחומת האש להיענות לצרכי ההגנה האל חוטית . פתרון האבטחה האלחוטית Wireless Protection של McAfee מונע מהאקרים לתקוף את רשת ה- Wi-Fi האלחוטית שלכם, ומצפין את הנתונים האישיים שלכם. הוא מעניק הגנה תואמת-תקן, אוטומטית מפני גניבת מידע, מפני גישה בלתי-מורשית לרשת ומפני "טפילים", באמצעות ממשק פשוט קל לשימוש. מפתחות ההצפנה החזקות והרוטציה המתוזמנת שלהן, מסכלת גם את הפולשים הנחושים ביותר, ומעניקה לכם בטחון בידיעה שאנשים בלתי-מורשים אינם יכולים להתחבר לרשת שלכם

תותית42

New member
זה לא פירסומת , התקנתי בנייד ../images/Emo202.gif

בגדר המלצה , אם יש לך תחליף , אשמח לשמוע ואם אין לך אז לפחות תשתוק ואל תגיב , אני לא סוכנת סמויה של מקאפי

Y. Welis

New member
אולי לא, אבל את גסה כמו סוכנת פוטנציאלית...

באשר לחבילה - לא שמעתי עליה, ולא ראיתי השוואות בינה לחבילות אחרות, כך שפירסומת במסווה לא תשכנע אותי, אלא רק תעורר את חשדי באשר למניע של מי שהציב אותה. יש חבילות הגנה מוכרות (קספרסקי, NOD32 ועוד). הגנה על החיבור האלחוטי לא תיעשה על הנייד אלא בנתב, דרך קביעת access control וכן הצפנת WEP טובה. מקאפי ידועים בתוכנות כבדות ומעיקות, כך שזו רק נראית לי כמו אחת מהן.

תותית42

New member
כנראה ואינך מבחין בין אנטי וירוס לבין

אבטחת רשת NOD32 אנטי וירוס ותו לא לפני שאתה חושב להגיב תבדוק קודם את התוכן שאתה שמבקש לפרסם כאן בפורום כי אתה באמת לא מבין כלום עם תגובה כמו שלך היה עדיף להבליג ולא להגיב עכשיו אני בטוחה שאתה סתם מגיב , והתגובות שלך סתמיות וללא תוכן

Jan22

New member
אמממ

הגנה על המחשב ? מספיק לך אנטיוירוס ממוצע ,אנטי ריגול ....וזהו. כלומר NOD 32 VER 3.0 / KASPERSKY 7.0 / 8.0 / תוכל למצוא גם את חבילת KASPERSKY INTERNET SECURITY לגלישה מאובטחת ועבור רוגלות ,ADAWARE 2007 .

shukim1

New member
תודה...

הקספרסקי הוא אגרסיבי מדי לטעמי. ה nod 32 הוא מצוין. תודה.

RoyBO

New member
הערה: קספרסקי גרסה 8 כרגע בפיתוח מתקדם.

עדיין לא יצאה רשמית, יש גרסאות בטא שכאלה.

bar666xp

New member
אגב אבטחה...

נייד זה מוצר מעוד גניב לא מומלץ להשאיר דקה לבד.... או כמו שאני אומר ללקוחות שלי... כמו שאתה לא יוצא מהבית/משרד בלי מכנסיים ככה גם הנייד אתה הולך לשירותים במסעדה קח אותו איתך או דעג שיש מי ששומר עליו {ובתנאי שאת/ה מכיר/ה אותו/ה כאחראי מספיק}.

kobi 23

New member
אפשר גם לקנות מנעול כזה

על אותו עיקרון של המנעולים לאופנועים/אופניים

bar666xp

New member
קינגסטון-לוק תהיה בטוח שזה לא יעצור...

90% מגנבי הניידים... יש להם כבר את הקטר בכיס.

kobi 23

New member
נכון אבל

גניבות מזדמנות זה כן יכול לעצור. בכל מקרה זה הרבה יותר טוב מלהשאיר את המחשב ככה בלי השגחה

למעלה