אבחונים

תמרי15

New member
אבחונים

אני בת 40 וקצת מאובחנת מהשנה האחרונה כרגע אני רוצה לעשות גם לבני אבחון וקורה משהו מאד מוזר סביב מציאת המאבחנים. מכוון שלילד יש תחלואה נילוות מלבד הפרעת הקשב החלטתי ללכת לפסיכיאטר ואז ניסיתי לברר מהם האפשרויות הפרטיות באזור המרכז וגיליתי מציאות מוזרה. מלבד שתיים מפורסמות האחת קשורה לשניידר ומוכרת מאד והשניה לתל השומר לא קיבלתי כאן ולא הצלחתי להגיע בעצמי לפסיכיאטר נוסף שמישהו היה אצלו והוא יכול להמליץ עליו ולא ממקור שני או שלישי. וכאן בטח אתם תוהים מה הבעיה אם אלה שהזכרתי ? אין לי סיבות מקצועיות פרופר אבל העובדה שהם מפורסמות ועסוקות מאד גורמת לכך שבקשי מוצאים זמן ואם מוצאים הוא קצוב מאד ובשאר הזמן רואים את הילד מאבחנים ואנשי מקצוע אחרים. אני חשה צורך ללכת לפסיכיאטר שנותן תחושה יותר אינטימית ,קשה לי קצת להרגיש חלק ממערכת גדולה ומשומנת בעיקר כשאני משלמת ממיטב כספי. יש לי כבר מבחן טובה שעשיתי לילד באופן פרטי אם מישהו מכיר באופן אישי פסיכיאטר מאבחן שמקבל בעצמו (לא מכון גדול) ושהוא סבלני אמין מקצועי אני אשמח לקבל במסר (אזור המרכז}. אני בטוחה שיש כאלה אני מופתעת שאף אחד לא ידע להמליץ עליהם. תודה רבה מראש ויום טוב תמרי

למעלה