אבחון.

ayagu

New member
אבחון.

ערב טוב, עברנו היום אבחון דינאמי. המלצות לקראת שנה הבאה. מסתבר שקטנטונת פשוט מדהימה ביכולות שלה. היא הסבירה למאבחנת כל כך יפה את הקשיים שלה. "הקצב שלי שונה קצת מהקצב של ילדים אחרים" לפעמים יש לי נתק במחשבות ומחשבות אחרות פולשות להן למוח שלי ומפריעות לי להתרכז". השורה התחתונה היא שקוגנטיבית היא כמו ילדה העולה לכיתה ה ( מבחינת האבחון, רמות חשיבה, הבנת הנקרא, מטריצות, חשיבה לוגית) והיא רק בת 7.5 מהצעירים בכיתה. ברור לי עכשיו שבית הספר לא כל כך יודע איך להתמודד איתה לפחות זה המסר שמועבר לי על ידי המחנכת. המאבחנת תשהיא מדהימה ואישיות בפני עצמה תגיע איתי לבית הספר על מנת שנסביר לצוות איך מתמודדים עם קטנטונת. ואיך מסייעים לה להתמודד עם הADHD ולנצל יכולות מצוינות. ערכנו את האבחון אחר הצהריים. קטנטונת חזרה כרוח סערה מבית הספר, סירבה לאכול ולשתות ( השפעת הריטאלין) וסירבה להיכנס למכונית. במהלך הנסיעה בעטה בכיסא הנהג, צרחה שהיא לא תשתף פעולה ולא תעבור שום אבחון. כמובן שהיא סירבה לצאת מהמכונית ורק לאחר עשר דקות שכנועים ותחנונים ניגבה את העיניים והייתה פשוט ע-נ-ק-י-ת. כמובן שאמא ואבא מותשים . בדרך חזרה ( שעה וחצי נסיעה) קטנטונת נרדמה.

זהבה נ

New member
כמה שהתסריט הזה מוכר....

מאוד מוכר ואפילו מקרוב. בהצלחה לכם ושיהיה הרבה כוחות להמשך אתם ממש צריכים אותם. זהבה נ זכויות הורים

למעלה