עם פרופ´ נעמי כץ מהאוניברסיטה העברית שהנחתה תיזה בנושא לפני כ 5- 4 שנים. בעבודת התיזה נעשתה התאמה של האבחון לארץ. בנוסף פורסם מאמר מאותה עבודת תיזה בשנת 99 (כרך 17) בגורנל Physical & Occupational therapy in geriatrics. רחלי. נ.ב. טלפון בי"ס לריפוי בעיסוק בירושלים - 02-5817365.
אונם מדובר בצילום של צילום של צילום אבל עדיין בר שימוש אם לא תמצאי משהו טוב יותר תצרי עימי קשר ואנא עזרי לי אם תכתבי על האבחון 5 שורות אשמח לפרסם אותם במאמרי הפורום שם אנחנו לאט לאט מנסים ליצור מאגר על איבחונים. טל
טל, אני אשמח לקבל צילום של הצילום של הצילום שבידך, וגם לכתוב עליו כמה מילים. איך אנחנו עושות את זה (את יכולה להעביר בסריקה לדואר האלקטרוני שלי?). שוב תודה, עידית.
אבל מדובר ב 13 דפים אז ישנם כמה אפשרויות 1 תתני לי פקס ואפקסס לך 2 תצרי קשר עם חיית בר יוסף שעשתה על ה CPT את המסטר שלה 3 תצרי קשר עם פר´ נעמי כץ או דר´ נורית וינבלט שהנחו אותה 4 תגשי לאוניברסיטה ותוציאי את המסטר של חיית 5 תצרי קשר עם דבי להב תניה פורמן או נגה אבני שתרגמו את ה CPT לעברית 6 אולי באיכילוב או בבית רבקה (מקום עבודתן של המתרגמות) יש העתק מקווה שאחת מהאופציות יסתדרו לך