אבחון מקצועי -עזרה!!!!

sigggi

New member
אבחון מקצועי -עזרה!!!!

כל נושא הלימודים והקריירה ממש מטריד אותי ואפילו גורם לי לדיכאון בתקופה האחרונה. אני ממש לא יודעת לאיזה כיוון לפנות בנושא הלימודים ובחירת המקצוע. שמעתי על כל מיני מכונים שמתעסקים בכל העניין מישהו גם הזכיר מכון שנמצא באוניברסיטת בר אילן בכל אופן אם למישהו יש ניסיון או המלצה לגבי מכון מסויים אני ממש ממש אשמח לשמוע תודה!!!!!

לילוש25

New member
אבחון

אחי עשה אבחון וייעוץ במכון שנקרא "מעל הממוצע", והיה מאד מרוצה. תכנסי לאתר שלהם ב-www.derug.co.il.

יפעתל

New member
אני עשיתי באונ' ת"א

ויצאתי משם כמו שנכנסתי. אפילו יותר מבולבלת...

יעוץ בבחירת מקצוע

בחירת מקצוע היא צעד משמעותי ולא פשוט. עם זאת אין צורך "להכנס לדיכאון" שכן ניתן לקבל סיוע בתהליך קבלת ההחלטה. בנוסף, ההחלטה אינה גורלית. הידעת שכרבע מהסטודנטים מחליפים חוג לימודים? זה אפשרי ואף רצוי אם מגלים שהבחירה לא היתה טובה. קחי בחשבון גם את העובדה שלימודים אינם בהכרח מובילים לקריירה מאד ספציפית. רבים מסיימים לימודים ונפתחות בפניהם אפשרויות תעסוקתיות מגוונות. תקופת הלימודים מהווה הזדמנות לחוויה אינטלקטואלית, חברתית, אישית - בכל מיני מובנים. לגבי המלצה: ניתן כמובן לפנות למכון הדסה, שבו ניתן לקבל יעוץ תעסוקתי, בירושלים ובתל אביב. בנוסף יש מרכזי יעוץ והכוון של שירות התעסוקה ומכונים רבים. ניתן לפנות אליהם ולבקש מידע על היעוץ שנותנים, ואז להחליט ע"ס המלצות מחברים והמידע שתקבלי. בהצלחה!!!

למעלה