אבחון מחודש

חלוקי 12

New member
אבחון מחודש

כאמור ביתי בת 3 היא מאובחנת p d d והיא נמצאת במסגרת אלוטף, בשנה הזו אבחנו וגם הצוות בשינוי מאד מאד דרסטי הן בהתנהגות הן בהבנה ומעט מעט בדיבור.

שנה הבאה ביתי אמורה להמשיך בגן תקשורת, לדעתי היא מסוגלת ויכולה גם להשתלב בחינוך הרגיל ( צוות הגן טוען שלא...).

אני מעוניינת לבחון אותה שוב , לפי פונים ( היא אובחנה בקופת חולים לפני כשנה וחצי) במידה ואני רוצה שהאבחנה תיעשה באופן פרטי , כמה עולה אבחון והאם מקבלים החזר מקופת חולים? ושאת השאלות אם יש מכון או מאבחנים שמאבחנים בצורה יסודית טובה ולא כמו בקופ"ח

שוב תודה

schlomitsmile

Member
מנהל
המלצות על מאבחנים יש בקישורי הפורום, בסעיף 'רשימות אנשי מקצוע'.
אם יש לך ביטוח משלים, ניתן לקבל החזרים.

אבל בשביל מה לעשות עוד אבחון?

אם את רוצה לשלב אותה את יכולה לעשות את זה. להפך עם אבחון בספקטרום היא תקבל סייעת בגן רגיל.
במכון של דיצה צחור מאבחנים בצורה מאוד יסודית ומפרטים תפקוד של ילד בכל תחום ותחום

schlomitsmile

Member
מנהל

שלום אבא יקר למה אתה רוצה לשלב אותה ולא לגן

תקשורת?
בתור אמא ל... ועובדת אלוטף אני רוצה להסביר לך את חשיבות גן התקשורת: הילדים מקבלים טיפול של אחד על אחד הגן קטן יותר ויש בו פחות המולה בניגוד לגן רגיל
ברור לי שבגן כזה אין כמעט שילוב עם ילדים רגילים מה שיכול מאוד לקדם ילדים שיכולים להשתלב
אולי כדאי לשוב ולהתייעץ עם צוות הגן ולומר להם למה אתה חושב שהיא תתאים לשילוב בגן רגיל ולשמוע את דעתם בצורה ברורה יותר
מקווה שאתה לא כועס שהבעתי את דעתי בנושא
בהצלחה

POOH*

New member
אין צורך באבחון נוסף - ההחלטה היא שלכם

גם אם צוות הגן חושב אחרת ההחלטה היא שלכם.

POOH

למעלה