אבחון מאוחר

עידו

New member
אבחון מאוחר

שלום , אני כיום בן 30 לאחרונה עברתי אבחון ובו נתגלה שיש לי הפרעה של קשב וריכוז, מה שמנע ממני בעצם לממש את הרצון הכל כך גדול שלי ללמוד במהלך שנותי הצעירות וגם לאחר הצבא. בעצת המאבחנת ניגשתי לנוירולוג , הגעתי עם תוצאות האבחון ,אך משום מה נתקלתי בסרוב מצד הרופאה להתייחס לבעיה ואף החלה להרצות לי למה היא לא נותנת רטאלין ,לדבריה אחת מהמטופלות שלה נהייתה סכיזופרנית בעקבות השימוש ברטאלין. האם מישהו יכול להפנות אותי ל"מומחה" שיוכל אחת ולתמיד לקבוע אם יש לי בעיה או לא.(אני ממש מתוסכל )

virlomi

New member
אנא ממך פרסם פה את שם הרופאה והקופה

פשוט עבור לרופא אחר.

znon1

New member
שותף לצרה...

(כפי שכבר כתבתי בעמ' הקודם) - גם הנוירולוג שלי התחמק ממתן מרשם (למרות אבחון חד-משמעי ל- ADHD). בהעדר מסלול אבחון וטיפול למבוגרים (ומשום שאיני מסוגל כרגע להגיע לאזור המרכז) נאלצתי לפנות לפסיכיאטר פרטי (שאינו מתמחה בנושא), השגתי מרשם וכעת אני מנווט את הטיפול התרופתי בעזרת הפורום... זה לא מומלץ, כמובן. הייתי מציע לך לפנות אך ורק אל מומחים בתחום (גם אם באופן פרטי, ולא דרך הקופה).

zivadina

New member
אבחון מאוחר

לצערנו קיימים עדיין נוירולוגים מיושנים כמו זאת שלך, שחושבת שריטלין עושה פסיכוזה ובכלל ההפרעה עוברת אחרי גיל 18. אין טעם לתקן את הרופאה הזאת, אלא לעבור רופא, והפעם לפסיכיאטר מעודכן שיודע לאבחן הפרעת קשב ורכוז במבוגרים. כיום יש פסיכיאטרים ומרפאות שמתמחים באבחון הפרעת קשב במבוגרים. אתה מוזמן לפנות לקופה שלך כדי לקבל את רשימת השמות שלהם. במידה שתפנה לפסיכיאטר שעובד עם הקופה ובמידה שיש לך ביטוח משלים, תוכל לקבל החזר כמו על "ייעוץ רופא מומחה", בסכום שמכסה את רוב הוצאות האבחון. אתה מוזמן לקרוא בקישורים שלנו על מבוגרים ADHD, ולספר לנו איך אתה מתקדם לקראת האבחון. נשמח ללוות אותך.

למעלה