אבחון דידקטי

mom2jsn

New member
אבחון דידקטי

שלום,
מחפשת המלצות למקום או מאבחן/ת לאבחון דידקטי לתיכון במחיר הוגן.
תודה

mom2jsn

New member
מישהו יכול להמליץ?

אשמח מאוד להמלצה

בילבי64

New member
במכון אותיות

ממליצה על סיון, המנהלת המקצועי של המכון ומאבחנת דידקטית.

בשירות הפסיכולוגי ושמעתי גם על מכון קרן

השירות הפסיכולוגי ברעות.
ושמעתי על מכון קרן - נדמה לי בנס ציונה - זול וטוב.
בהצלחה :)

לגבי מכון תושיה - ומחירים שאני יודעת

אכן זול - אבל הבנתי שמרוב שהוא מהיר וזול הוא לא אמין בעיני בתי הספר.
הם גובים כ-1300 ש"ח, בשירות הפסיכולוגי גובים 2200, באמרים גובים 3300, מכון קרן גובים 1500. מכל המקומות - הייתי בוחרת את השירות הפסיכולוגי - כי הוא גם אמין וגם קביל וגם המחיר הוא ממוצע.
בהצלחה :)

סליחה - תיקון

הייתי עורכת בין מכון קרן לבין השירות הפסיכולוגי השוואה. ואז עושה.

רחלילי

New member
לא בתחום האבחון הדידקטי ושואלת

מה זה לא אמינים מרוב המחיר הזול?
מי הם אנשי המקצוע שחותמים שם על הדוח? (לא שמות, מקצועות ומומחיות)?
האם יש איזה נורמה של מה קביל ומה לא קביל בכל הקשור לאבחון דידקטי? והאם המכון הזה לא עומד בדרישות (לא מכירה את המכון אך בלט לי ה"מרוב שהוא זול הוא לא אמין בעיני בתי הספר" האם בתי הספר מחליטים לפי המחיר את איזה אבחון הם מקבלים ואיזה לא או שעל פי שיקולים מקצועיים גרידא?

תשובה

קודם כל - מה שיהיה כתוב בדו"ח (לא חשוב איזה מכון) ביה"ס יהיה מחוייב לקבל. זה דבר ראשון.
אבל - בקרב ביה"ס מכון תושיה נחשב ללא אמין בגלל כמה סיבות. אחת הסיבות היא שההורים שעורכים אבחון מבקשים מהמכון להוסיף כמה סעיפים (אפילו שלא נראו בשלב האבחון) ובמכון מוסיפים בקלילות.... (למשל מבקשים להוסיף שבזמן האבחון התגלו שגיאות כתיב - ולמרות שלא היו לילד שגיאות הם כותבים זאת). - חוסר אמינות!! (מצד שני - משרת היטב לקוחות שמבקשים להוציא כמה שיותר הקלות לילד על בסיס מרמה).
ואת צודקת - לא קשור למחיר הזול. ואני כמובן לא נציגה של שום בי"ס, אבל זה לא מעניין אף אחד כמה שילמת...
ולאור הדברים שלעיל, הייתי הולכת על המכון שעושה את האבחון בחלקים (במספר פגישות) ומחיריו הגיוניים והוגנים.

davidtigers

New member
ספירלה

לא יודע לגבי מחיר הוגן, עשינו בספירלה והינו מאד מרוצים

mom2jsn

New member
תודה לעונים ושאלה נוספת

האם מישהו מכיר את האבחונים בעמותת ניצן?
תודה

mom2jsn

New member
מישהו מכיר את עמותת ניצן?