אבחון ב"רום-פילת"

קורנית

New member
אבחון ב"רום-פילת"

אבל קודם כל - ברכות לדליה...
האם מישהו מבאי הפורום אובחן, או אבחן את צאצאו, במקום הזה? אנחנו נשלחנו לשם מביטוח לאומי לאיבחון ישומי תעסוקתי - או משהו עם שם מפוצץ כזה או אחר - ומריח לי נורא משרלטנות הפסיכולוג לא רואה את יותם, אלא מאבחנת צעירה ונחמדה, בוגרת צבא... והוא יראה אותו ואותנו ואת העובדת סוציאלית רק בשיחת הסיכום!!!!!!!! איך אפשר לעשות שיחת סיכום בלי לראות את המאובחן בכלל????? המנהלת שם ניסתה להרגיע אותחי ולומר שכך הם פועלים כבר 18 שנה לי זה לא נראה הגורל שלו, לפחות המקצועי, תלוי באיבחון הזה... יש למישהו מידע, או עצה, או משהו?

פועלים 18 שנה???

מעניין בריב שהיה לי לא מזמן עם מנהל המכון, הוא טען שהם די חדשים בנוף המקומי...אבל אני לא יכולה להגיד לך עליהם הרבה, אם הביטוח הלאומי שלח אותך אליהם אז אין לך ברירה, האם נתנו ל רשימה של מכונים אפשריים או שזו האופציה היחידה? אפרת

איליין

New member
בקשר לאבחון ברום פילת, הם טוענים

קודם כל שהם הכי זולים בארץ שזה שטות, דבר שני ואין לי שום מחוייבות אני עשיתי לעדי אבחון אצל ד"ר צחור (שדרך אגב יותר זולה) וגם מקבלים החזר מקופת מכבי, והרבה יותר נחמדה. משום מה קיבלתי הרגשה לא טובה מפילת לא יודעת אולי אני סתם טועה.

איליין - את לא ממש טועה

רום פילת עסוקים יותר בפרסום עצמי מאשר בהתעסקות עם המטופלים, כשציינתי את הריב שלי עם מנהל המכון זה היה עוד בימי IOL כשהוא ניסה לפרסם את המכון שלו בפורום הפרעות קשב שהיה שם אז. גם אני התרשמתי שהמצלצלין חשובים בעיניו מהמטופלין....כנראה ששתינו קלטנו את אותו עניין ואגב - ד"ר צחור באמת אישה מקסימה ביותר. אפרת

soulbird

New member
אני אובחנתי במכון רום פילת

נישלחתי לשם על ידי המכללה

קורנית

New member
אווווף

אז מה אני אעשה? ביטוח לאומי שלח אותנו לשם, ורק לשם, ללא אופציה אחרת שם יחרץ גורל. לפחות בענין תעסוקתי, או לימודי ה"ילד" עבר כל כך הרבה איבחונים כבר, שלא בטוחה שיהיה כדאי להעביר אותו עוד אחד אחר כך... כבר יודע בעל פה את סדר הטסטים....
ועוד משהו גרוע... חברה שהתחילה להקים כפר מוגן בצפון, שחשבנו יחד שאולי יהיה בו מקום ליותם, פוטרה. אז הכפר לא יכווון לילדים "גבוהים" כמוהו. אוווווף ביטוח לאומי לא יקבל איבחון אחר... אחרת היה מקבל כבר את האיבחונים הקודמים, לא? אני באמת לא יודעת מה לעשות!!!!!!

יוניא

New member
אז בשביל הביטוח לאומי תלכי לשם

ובשביל עצמך תסמכי על מי שאת רוצה יוני

אפרת צר לי לאכזב אותך

אני אובחנתי ברום פילת במכון בחיפה לפני (שימי נא לב) - 16 שנה בדיוק!!!! ככה שהם מאד ותיקים בשטח. אולי לא מדובר באותו מכון ואולי הסניף שאיתם את שוחחת אכן רוצים כסף יותר ממטופלים. לציין שאת האבחון שאני עברתי שם (תעסוקתי בגלל מקום עבודה הייתי ישר אחרי צבא וזה היה חשוב למקום העבודה הראשון שבו הועסקתי ככה שנשלחתי לשם. יצא נפלא, יצא נהדר לא האמנתי לדברים שהוקראו בפני על ידי הבוס המיועד שלי. לא תמיד כדאי להשמיץ אותם. כנראה ב סניף המרכזי שלהם זה מה שחשוב ואולי כמו שאני חושבת סגרו בינתיים סניפים ופתחו חדשים וככה הם מתייחסים היום. קשה לדעת. איריס. ד"א באמת בדקה אותי בחורה צעירה והיתה מאד אינית איתי.

אני בכלל לא מאוכזבת

אני רק מעבירה את מה שנאמר לי דאז, בכל מקרה אני תומכת בדעתו של יוני, ללכת ולעשות את האבחון ברום פילת במיוחד לאור העבודה שאין מכון אחר שביטוח לאומי עובד איתו. אחרי שיתקבלו התוצאות וביטוח לאומי יתן החלטה, אם היא לא תהיה מקובלת על המשפחה נחשוב מה עושים הלאה. אפרת

קורנית

New member
גם אני

שמעתי שיש כל מיני סניפים, ובכל מקום היחס הוא אחר, והסניף המסוים הזה, ברמת גן.... לא טוב! אין לי ברירה, כמו שאמרתם. נשלים שם את האיבחון, ונראה מה אומרים, ומשם נמשיך הלאה בינתיים פגשתי במישהי שהעלתה תכנית נהדרת לדיור מוגן, ב"אשכולות" של בתים בערים הגדולות נראה לאן זה יתגלגל אתם בטוחים שאתם לא מכירים ילדי ונערי אספרגר נוספים?

למעלה