אבחון בכף הרגל....?

adi4adi

New member
תודה גם לך, כמו שכתבתי לשירי

כל הדברים שכתבתם לגבי הגוף לא כל כך נכונים אצלי, אני מורה לספורט ומדריכה התעמלות אני מטיפה ליציבה נכונה והיציבה שלי טובה, אני די גמישה מה שמעיד על שרירים ארוכים. אבל כל מה שנאמר בפן הרגשי והנפשי כן תופס אצלי. אני לא מנסה לטפל בזה ע"י קילוף העור כי המצב לא חמור עד כדי כך שזה מציק לי מאוד, וגם בגלל שהתופעה הזו קיימת רק ברגל אחת, רגל שמאל. רגל ימין רכה וחלקה לגמריי. אבל עכשיו אני בהחלט אשקול טיפול רפלקסולוגי על בסיס קבוע. האיבחון הנפשי שלך מדוייק להפליא ואני חושבת שהגיע הזמן לטפל בזה. תודה רבה.

adi4adi

New member
שאלה נוספת

אני יודעת שבעיסוי גוף רצוי שהמטפל והמטופל יהיה ממינים הפוכים, האם גם ברפלקסולוגיה זה כך? האם עדיף לבחור מטפל גבר?

csh018

New member
מין המטפל

אני לא חושב שיש קשר בין מין המטפל למטופל בכל סוג של טיפול או עיסויי. את צריכה לקבל המלצות על מטפל/ת טוב/ה. לפעמים המטופל מגיע עם "סיפור חיים" שהמטפל לא יכול להתמודד מולו . מנסיוני אני יכול לספר לך שיש לי מטופלים מכל המינים ואף עם בעלי נטיה מינית שונה ואחוזי ההצלחה בטיפול זהה. בהצלחה ועוד טיפ קטן ( אולי גדול ) תלמדי ל ק ב ל. שלומי

0 אור 0

New member
מין המטפל

לגבי עיסוי גוף, רבים מעדיפים דוקא מטפל מאותו מין - בעיקר בנות שאינן חשות בנוח עם מעסה ממין זכר ומחשש הטרדה מינית (היה דיון ארוך מאד על כך בפורום רפואה משלימה). לעומת זה ברפלקסולוגיה אכן אין הבדל בין גבר לאשה - וכדאי לבחור מטפל לפי רמתו ולפי ההתאמה האישית שלו אליך ולא לפי מינו.

shiri240

New member
זה ממש לא כך ברפלקסולוגיה....

אין כלל או העדפה מסויימת לגבי המינים. אין עדיפות לבחירת גבר או אישה כמטפלים ברפלקסולוגיה-זה ממש לא משנה אם גבר או אישה יטפלו בך. לכל אחד/אחת יש את האנרגיות שלו/ה והידע שלו כמטפל/ת. בהצלחה מתוקה! שירי.

avorly

New member
מטפל - מטופל

לדעתי האישית עדיף ללכת למטפל/ת שתרגישי שאת יכולה לסמוך עליו/ה. לא חשוב מינו/ה, כיוון שמינו/ה לא ישנה כהוא זה לגבי קישוריו/ה המקצועיים. מה שכן חשוב לדעת לגבי מטפל/ת זו המלצה ממישהו/י שחווה טיפול אצלו/ה, ויוכל/תוכל להגיד לך איך הרגיש/ה בטיפול.

avorly

New member
csh018 ,

התייחסות מאוד מעניינת לעור קשה. כמו שכבר אמרתי כמה פעמים- מכל מלמדי השכלתי.

שאלה לי

לאורלי לכל שאר עמיתי המלומדים{לא בציניות}... שמתי לב שכולם ענו תשובות יפות לפונה לגבי הרגל.. אבל אף אחד לא התייחס לעובדה שהכל מתרכז רק הרגל אחת ולא בשניה.. אף אחד לא ניסה לתת ל-adi4adi איזו שהיא תשובה למה זה רק ברגל שמאל ולא בימין גם..אנא מכם החכימו אותנו..

csh018

New member
רגל שמאל

היי יוסף בשאלה הנוספת של עדי "זרקתי לה טיפ" לעבוד על לקבל. ופה אני נותן את תשובתי לגבי רגל שמאל לעומת ימין. כמובו שאפשר להתיחס לעוד נושאים הקשורים לרגל שמאל מול ימין אך, זאת היתה אבחנתי ביחס לעור הקשה ומיקומו. שלומי

למעלה