אבחון בכף הרגל

adi4adi

New member
אבחון בכף הרגל

אני מקווה שאתם עונים גם בנושא הזה רציתי לדעת מה מייצגת הבוהן כבר תקופה ארוכה (כמה שנים) שאני צריכה לפקוק את הבוהן (להוציא "קנאק") כל כמה דקות. פעם זה היה רק בבוהן ימין, אחר כך בשתיהן ועכשיו זה רק בבוהן שמאל. (לעיתים רחוקות גם בימין אבל כמעט אף פעם לא). זה לא מאוד מציק רק מעניין. יש לזה ייצוג באיבחון? אם כן, על מה זה מעיד? תודה לעונים

avorly

New member
adi4adi, ברוכה הבאה בצל פורומינו

אני מאוד משתדלת לענות על שאלות, ואני בטוחה שגם חברי לפורום יכנסו ויענו. הבוהן היא אזור הרפלקס של הראש; אך קשורים לשם גם הגרון, הצוואר, העורף, מרכז העצבים. שאלה- האם יש בעיות כלשהן בצוואר / בעורף? ו...........
ליום הולדתך שחל ..... מחר

adi4adi

New member
../images/Emo51.gif גם על הברכה ../images/Emo9.gif

אין לי בעיות בצוואר, למרות שקורה שנתפס לי שריר קבוע בגב וזה משפיע גם על הצואר אבל זה בגלל שינה בתנוחה לא טובה או יותר מידי זמן מול המחשב וקיבוע היד שעובדת עם העכבר אבל אני עסוקה מאוד עם הראש, כל הזמן חושבת. הראש כל הזמן עסוק. יכול להיות שזה שייך
שוב תודה
עדי

0 אור 0

New member
בהחלט יכול

לרפלקסולוגיה, כמו כל התורות ההוליסטיות, יש בנוסף לפן הגופני גם פן רגשי, פן רוחני ופן אנרגטי (שכולם אחד בסופו של דבר בהתכלות על גוף ונפש מאוחדים), לכן מה שאת מתארת יכול להיות בהחלט שייך. רציתי גם להוסיף לדבריה של אורלי, היבט של הרפואה התאילנדית: שם אחד הדברים שנעשים בטיפול הוא הוצאת ה"לום" (הוצאת האוויר מהמרקים - או בעברית קנקים), והסיבה היא שהאוויר הכלוא הזה מייצג חסימות, לכן שחרורו יכול לעזור.

למעלה