אבו מישל בלוד

אבו מישל בלוד

לפני כחודשיים הזדמנו ללוד, ונכנסנו לאבו מישל,
בתפריט צויין שיש פורל 70 ש"ח. החלטנו ללכת על זה, הזמנו עם זה סלט קישואים, סלט כרוב, וסלט ירקות, ללא שתיה.
הדגים אולי בגלגול הקודם היו פורלים, בגלגול הזה מושטים קטנים במשקל של 300 גר האחד.
סלט קישואים עלוב - מלא בשמן, כמות קטנה מאוד, למחרת רצתי עוד 20 דקות על ההליכון...
סלט ירקות - לדעתנו הירקות נחתכו בבוקר מוקדם, מאוד מוקדם...המלפפון בטוח ראה ימים טובים יותר.
סלט כרוב - זה מה שהציל את הארוחה.
החשבון הגיע 240 ש"ח, בחישוב מהיר לא היה צריך לעלות יותר מ - 180-190 ש"ח.
בן זוגי טען כי צריך להגיד משהו, טעות במחיר, אני שתקתי שמנו 240 ש"ח והלכנו.

אחרי חודש בערך שוב היינו בסביבה - רק רצינו חומוס.
נכנסנו , ראינו את הבן של הבעלים שאותו אנו מכירים מביקורנו הקודמים .סיפרתי לו את מה שהיה , שאולי נפלה טעות בחשבון. הוא רק הקשיב.לאחר מיכן שאל מה אנחנו רוצים.
אחרי שהגיע החומוס, והתחלנו לאכול, הוא התחיל להסתובב לידנו.
אמרתי לו שאני מקווה שהוא לא כועס על מה שאמרנו לו, לתדהמתנו הוא טען שהוא לא כועס , מה שמכעיס אותו זה אנשים שמשקרים לו.
אמרתי לו שאני מקווה שהוא לא מתכוון אלינו כי כול מה שאמרנו לו זו האמת, הוא בשלו, הוא לא אוהב שקרנים.
בשלב הזה לא היינו צריכים יותר מדיי, בן זוגי ביקש את החשבון.
70 ש"ח.
לרגע לא חשבנו או רצינו לאכול חינם, אכלנו שם מספר פעמים, פשוט היה נחמד אם הם היו מתנצלים - טעות, טעה טעינו וגו'.
כול כך רצינו לתת להם עוד הזדמנות.

sweetdreams

New member
לפי המחיר של החומוס, בפעם הקודמת יצאתם בזול

נסיונית

New member
אני מצטערת אבל הסיפור הזה ממש מופרך

עבור ארוחה גרועה שילמתם יותר ממה שהייתם צריכים, אפילו לא שאלתם למה החיוב גבוה,
חזרתם למסעדה ושילמתם 70 ש"ח למנת חומוס?

זה הזוי. בטח גם השארתם טיפ כי לא נעים.

לא, זה אינו סיפור מופרך

וזה אכן קרה.
הארוחה השניה של החומוס בלבד עלתה (ופה אני מתנצלת, לא הבהרתי את עצמי) 70 ש"ח לזוג.
להשאיר טיפ - פה אני מסכימה איתך ,זה כבר באמת הזוי.
ועוד דבר קטן לגבי הטיפ, דבר ששמתי לב משנותי בארצות הברית, כאשר אמריקאים מקבלים שירות גרוע, נדיר אבל קורה, הם משאירים טיפ של 25 סנט, זה כבר אומר הכול...
ולא , לא השארנו לו טיפ של 10 אגורות

נסיונית

New member
התכוונתי למופרך במשמעות של הזוי, גרוטסקי

כזה שנשמע כאילו לא ייתכן.
לא חשבתי שהמצאת את זה

אני בעד המנהג הזה

וכבר מצאתי את עצמי משאירה טיפ של 10 אגורות. בארץ זה נדרש במיוחד, כי למלצרים יש נטייה לרדוף אחרי מי שלא השאיר טיפ, או להניח שהסיבה שלא הושאר הטיפ היא שונה מאי שביעות רצון מהשירות.

למעלה