אבו דני H-)

ליאור...

New member
אבו דני H-)

די הגזמת! פגעת בכבודם של כמה מחברי הפורום, ותלמד קצת לרסן את עצמך יש את חופש הביטוי אבל גם הוא קיים בצורם מוגבלת אתה מתאר את הערבים והפלשתינאים כ``יצורים``? אתה לא מתבייש?! בהתחלה, שהכרתי אותך, חשבתי שאתה נייטרלי, ומאמין בדו- קיום אבל לאחר ההודעות האחרונות שיניתי את דעתי מייד ושוקר צודק-אינך יכול לפגוש בחברי הפורום, והוא יכול, ויש לו זכות לחסום, אם חבר פורום פוגע ברעהו. ליאור

אבו-דני

New member
אם שמייללת יללות שמחה על קבר

אם שמיילת יללות שמחה על קבר בנה השהיד אינה יכולה להחשב כיצור אנושי נקודה. כל הטיעונים שלי כוונו לאותם יצורים המקדשים את המוות..ערבים כיהודים.. אין ולא היתה ולא תהיה כוונה לפגוע באנשים נאצלים בעיניי כשוקור ובוודאי לא אליאס שכוונתם טהורה לתת סעד לעם שלהם ואני מאמין מתנגדים למשטר הפשיסטי העראפתי המדכא את עמם ומעודד אלימות..ומביא אסון על האיזור כולו...אך ביום שאנשים כשוקור ואליאס ינהיגו את עמם יבוא שלום שקט ושלווה על האיזור

B.Shokor

New member
ךאבו-דני יקר..

אבו-דני - מי אתה בכלל שתקבע שאם אם שמחה על קבר בנה השהיד היא לא בן-אדם? אבו-דני יקר שלי, לכל עם/משפחה/עיר/כפר/חמולה/קבוצת אנשים/וכו.. יש להם דברים משותפים ומיוחדים ביניהם, אנחנו לא צריכים לזלזל אותם על כך, אלא להסביר להם את הטעות שלפי דעתינו במעשיהם הלא טובים שלהם. ואני כן מסכים איתך שערפאת השתמש בטרור יותר מפעם אחת (תוצאה ממעשי מדינת ישראל), אבל גם בצד הישראלי השתמשו בטרור. שלך ב.שוקר מ.הפורום

אבו-דני

New member
ועוד על חסימה...וסתימת פיות ליאור

חופש הביטוי נעצר בחירות ההסתה כלום מצאת דברי הסתה ואו כל דבר אחר הקורא לפגוע במישהו או בקבוצה? אם את ידך את נותנת לסתימת פיות ולו משום שונותם... יש במוסקווה יומון - פרוודה שמו שם תלמדי את המלאכה בצורה טובה למדי ואם יאותו הסורים לארח אותך לא תצטרכי לשוטט מרחק רב בדמשק השיעור הטוב ביותר

B.Shokor

New member
ליאור תודה על היערותיך..

אני באמת מקווה שאבו-דני יתעורר קצת.. שלך ב.שוקר מ.הפורום

למעלה