אבות מזון, פירמידה...

דואגת1

New member
אבות מזון, פירמידה...

לשושן, אולי כדאי להוסיף קישור/מאמר/מידע על אבות המזון, סוגי פחמימות, פירמידת המזון ? לשיפוטך והחלטתך

דואגת1

New member
קישורים

התרשמות ממה שהספקתי לקרוא, חומר רב ושימושי, הלואי שכולם יקראו וידעו אותו. אני מניחה שקיים עוד חומר רב, יותר טוב או פחות טוב, אבל בינתים נראה לי שיש מקום לפרסם אותו, לאור חוסר הידע שאנשים מפגינים. משך הזמן ניתן יהיה להוסיף או לגרוע. באשר למאמר, יותר נכון מספר שורות, אנסה לכתוב משהו, אם לא ימצא מישהו בעל כושר ניסוח טוב יותר. בינתים, אני מניחה ומקווה שמשתתפים נוספים יביעו את דעתם. לשושן, אני שוב מביעה את הערכתי למה שאת עושה.

אני - מה עשיתי ../images/Emo12.gif

כולה הקלדתי כמה מילים בגוגל- וזה מה קיבלתי
אני מאוד רוצה שהפורום יהיה ער ופעיל - לא כי אני רוצה שיהיו עוד סוכרתיים אלא כי אני יודעת שיש הרבה שמחפשים מידע ולא מוצאים. לכן אני שמחה לכל רעיון חדש. לכל מידע בר סמכה, שיש לכם ואתם רוצים/מוכנים לפרסם. לכל קישור שנותן לנו עוד אינפורמציה- רצוי בעיברית אבל לא חובה. אז יאללה אנשים לעבודה.........

הוספתי חלק תראו אם זה נראה לכם

אם אתם חושבים שיש עוד קישרוים חשובים אנא ציינו זאת

דואגת1

New member
קישורים

להשושן, זה בהחלט למה שהתכונתי, מאחר ויש אתרים עד אין סוף, תמיד יהיה ניתן לשנות, להוסיף ולגרוע. אני מצרפת קישור לאתר באנגלית, אנגלית קלה למדי לדעתי, המידע מתחדש כל יום והוא מחולק לנושאים. לשיפוטך,

יפיופי

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד

אני מורידה בפניכן את הכובע המאמרים האלה בהחלט עוזרים במיוחד לאלה שכל הזמן מחפשים את הדרך לאיזון ולא קל להם כמוני למשל. אז באמת המון תודה

אחלה אתר !!!

מאיפה הגרלת אותו? הוספתי אותו לקטגוריגה של מידע רפואי אולי צריך לשנות לה את השם למידע כללי או לחלק לכמה קטגוריות. בנתיים הוא שם שלא יעלם מחכה לעוד העצות יעול וקישורים.

למעלה