אבושקה?!?!?!?!?!

OFIRB9

New member
למרות שאני לא הייתי קוראת ככה לאבא

שלי...גם עם הייתי ילדה בת 9

swirrrly

New member
כן, זה איום. ../images/Emo118.gif

ביפן זה הולך, בישראל זה לא
האמת, אני לא כל כך אוהבת את הסדרה. אני די מתביישת בה. לפעמים היא ממש חמודה ומקסימה, והציורים יפים, והמוסיקה נוטה מאוד להיות מרגשת. אבל היא די איטית, ודי משעממת, ודי יוגי-אואית או פוקימונית. היא יותר מדי תמימה וזה לא עובד עליי ;-; אבל, מאחר וזו אנימה, ונשבעתי בלבי או משהו לראות אותה עד שלא אוכל יותר וארצה להקיא, אהמ, *_*, נתקעתי איתה.

HuGo Hell

New member
במה התרגום אשם? ../images/Emo1.gif

התרגום לדעתי בסדר גמור. צריך להגיד תודה בכלל שזה משודר בארץ.

S.Riddle

New member
את יודעת, את לא *חייבת* לראות אותה

כלומר, יש מספיק סדרות אנימה אחרות שאת יכולה להשיג אם את לא נהנית מסאקורה... את לא *תקועה* עם שום דבר, תראי ררק מה שאת אוהבת וזהו...

S m e l l y Cat

New member
היי, את כחולה!@_@../images/Emo108.gif

לא היית מקודם נכון?.. או שהיית?.. לומשנה מזלטוב פכלמקרה|:

swirrrly

New member
כן, אבל עדין יש משהו ../images/Emo118.gif

שמושך אותי לזה, כנראה מעבר לאנימה ולדברים החיוביים שהזכרתי בהודעה הקודמת שלי... כמו יוגי-או שמאוד נהניתי מהקרבות: ועכשיו כבר התרגלתי אליהם וזה כבר לא מעניין אותי כמו פעם.. אז עוד מעט העניין שלי לסאקורה יישכך... שהיא תגמור להציע את כל מה שיש לה להציע...

Goggle Girl

New member
הרשי לי לעמוד על השוני בין סאקורה

ובין החיקוי העלוב למאג'יק הזה. 1) יוגי או היא סדרה עבור הסחורה. נקודה. הכל בשביל שיקנו דיוידי, את הקלפים, את הסחורה, המשחקים, וכו. סאקורה היא סדרה עם עלילה, שאם תשימי לב, השימוש בקלפים בה אינו למשחק. 2) סאקורה מסתיימת אחרי 70 פרקים. זהו. אין יותר. לעומת יוגי או שנמרח כבר קרוב למאתיים פרקים ביפן. מילא אם היה סדרה כמו וואן פיס, שכמעט מאתיים ומסיבה טובה כי זאת סדרה שולטת, או נארוטו, שעכשיו יש כמעט 80 פרקים ומתוכננים עוד מלא ובתור אחת שקראה את המנגה אני יודעת שיש לסדרהל אן ללכת. אבל יוגי או זה פאנסרביס עלוב לקלפים וזהו. ועכשיו, לטיעון המחץ 3) סאקורה זה של קלאמפ. עיזבי שהציור שולט יותר מיוגי או (קצת פחות באנימה מאשר במנגה אבל עדיין), עיזבי שיש לדמויות יותר עומק מאשר סתם דרעק שמשחק קלפים עם פירמידה (אפילו לסאקורה יש אנגסט), עיזבי שיש פיתוחי דמויות, יש עלילה, יש נקודה, יש סוף. יש גם שם. קלאמפ לא מוציאות זבל. ידיד שלי שלא חשבתי שיאהב סאקורה שמע לעצתי ונתן לזה צ'אנס. הוא אמר שמפרק 15 הסדרה משתפרת. ממה שהבנתי מה שמשודר עקף את זה. אז תני לזה עוד צ'אנס. עוד מעט יגמר החלק הפוקימוני כביכול ויתחיל החלק הקלאמפי ^^

swirrrly

New member
אני מסכימה עם כל מה שאמרת ../images/Emo118.gif

על יוגי-או. כמו שציינתי, הסדרה כבר נמאסה עליי.

Gizmo15

New member
בתור המנהלת של פורום סאקורה...../images/Emo28.gif

זאת לא הייתה ההודעה הכי חכמה, הא

מייקי30

New member
למה אבושק'ה...

כל התלונות אליי ורק אליי. מאחר ואני מביימת את הסידרה אבל גם מתרגמת אותה, האשמה כולה עליי ובגלל שאני קראתי בילדותי לאבא שלי 'אבוש'קה' הכנסתי את זה גם לסידרה. דווקא שמעתי כן תגובות נחמדות על הרעיון אבל מי שלא אוהב מוזמן לזרוק עליי ביצים ולהתחיל מעכשיו. ו..........

למעלה