הרשי לי לעמוד על השוני בין סאקורה
ובין החיקוי העלוב למאג'יק הזה. 1) יוגי או היא סדרה עבור הסחורה. נקודה. הכל בשביל שיקנו דיוידי, את הקלפים, את הסחורה, המשחקים, וכו. סאקורה היא סדרה עם עלילה, שאם תשימי לב, השימוש בקלפים בה אינו למשחק. 2) סאקורה מסתיימת אחרי 70 פרקים. זהו. אין יותר. לעומת יוגי או שנמרח כבר קרוב למאתיים פרקים ביפן. מילא אם היה סדרה כמו וואן פיס, שכמעט מאתיים ומסיבה טובה כי זאת סדרה שולטת, או נארוטו, שעכשיו יש כמעט 80 פרקים ומתוכננים עוד מלא ובתור אחת שקראה את המנגה אני יודעת שיש לסדרהל אן ללכת. אבל יוגי או זה פאנסרביס עלוב לקלפים וזהו. ועכשיו, לטיעון המחץ 3) סאקורה זה של קלאמפ. עיזבי שהציור שולט יותר מיוגי או (קצת פחות באנימה מאשר במנגה אבל עדיין), עיזבי שיש לדמויות יותר עומק מאשר סתם דרעק שמשחק קלפים עם פירמידה (אפילו לסאקורה יש אנגסט), עיזבי שיש פיתוחי דמויות, יש עלילה, יש נקודה, יש סוף. יש גם שם. קלאמפ לא מוציאות זבל. ידיד שלי שלא חשבתי שיאהב סאקורה שמע לעצתי ונתן לזה צ'אנס. הוא אמר שמפרק 15 הסדרה משתפרת. ממה שהבנתי מה שמשודר עקף את זה. אז תני לזה עוד צ'אנס. עוד מעט יגמר החלק הפוקימוני כביכול ויתחיל החלק הקלאמפי ^^