אבוקדו

magic40

New member
והמרק זה סתם תירוץ

והשרשור של סופי זה תירוץ להראות לך את האתר ש ל אוסם שעשה לי את זה בגדול מלבד המתכונים של "בהיר"

תגידי

שמת לב לתאריכים שמופיעים שם?????????????????? הלוווווווווווווווווווווווווו

deena

New member
התאריך זה ההתחלה של המבצע

לא הסוף שלה. זה תאריך פרסום. (יפה לי להגן על הלקוחות, אני אגיד להם שישלחו לי עוד חבילה של מתנות)

שלי 9

New member
הדיבורים על אוכל..אי אי..מתה מרעב

מתאים לי עכשיו:, פיתה דרוזית חמה עם חומוס שמן זית וזעתר.. אח"כ 2/3 קרמבואים לקינוח.. אח"כ..חפיסת שוקולד חלב ממולא קרם תות שדה.. ולקינוח של הקינוח..מילקשייק שוקו וניל..

t o t a l

New member
ודאי

אבוקדו הולך עם אלף האיים ירקות הולכים עם אלף האיים. בשר קציצתי [קבב, המבורגר, קלופס וקציצות של סבתא שושנה] מכל סוג הולך מעולה עם אלף האיים. בולגרית מעולה עם אלף האיים. גם קוטג' למרות שאישית שמה מעדיף קטשופ. חביתות בכלל פיצוציות עם אלף האיים, במיוחד עם יש בהן מספיק בצל.

ת מ ו ש

New member
לא../images/Emo88.gif

תגידי אבוקדו....היית חייבת לגרות לי את הדמיון עכשיו
????

אבוקדו....

הולך עם סלט חסה, עגבניות שרי , בצל סגול וא...אבוקדו. מלח, פלפל,לימון...יאמי.... למרות שההצעה של בהיר נשמעת מענינת ביותר.

יערית

New member
קונה אבוקדו

מניחה אותם כשהם קשים על סלסלת הפירות,מוסיף מאד ליופי,אחר כך הם בשלים,בכל יום מתכננת לעשות מהם משהו ולא יוצא לי{עצלנות גרידא!},אחר כך הם פתאום עוברים תהליך השחרה-הידעת?
מאד מוזר לקנות אותם קשים ואחר כך לגלות שהם שחורים מבפנים ובילתי ניתנים לאכילה{בררררר} אבל!בהיר נתנה כאן אחלה של מתכון שכדאי לי לאמץ:) לא הולך עם מיונז!!!!

seg sug

New member
יש לי, יש לי

לגלגל- אבוקדו חתוך עם פלפל אדום ופטריות מטוגנות- בתןך שניצל תעטוף בביצה ופרורי לחם ולטגן אממממ, מעדן.

deena

New member
פרוסות אבוקדו

על טחינה וסחוג מרוח על פריכיות אורז

magic40

New member
סחוג אדום או ירוק

בודקת בקיאות אחרי התשובה שקיבלת ואגב תאכלי סחוג יש מצב שההיא שמשתעלת לא תזיז לך

deena

New member
כשיגמר לי האריסה

ה%$#@^&* אני אקנה ירוק. אבל מה שבטוח שזה לא יהיה בתוך יוגורט.

magic40

New member
../images/Emo6.gif

אחרי שתטעמי נדבר שוב בפעם הבאה שתאכלי אצלי כובנה

deena

New member
חושבת שאכלתי אצלך כובנה, לא?

ואין שום סיכוי לצרף יוגורט וסחוג. פשוט לא.

למעלה