אבוקדו איך ניתן למנוע השחרה של אבוקדו?
א אמא אוהבת 2 New member 28/5/12 #2 היי, אני יודעת כשפותחים אבוקדו עדיף לאכול ישר אבל, אם לא אז לטפטף עליו לימון או להוסיף לו מעט מיונז שגם מונע השחרה.
היי, אני יודעת כשפותחים אבוקדו עדיף לאכול ישר אבל, אם לא אז לטפטף עליו לימון או להוסיף לו מעט מיונז שגם מונע השחרה.
I IliAsh New member 29/5/12 #3 אפשר לטפטף ממיץ הלימון ואפשר לאטוף בניילון נצמד לכדי יצירת כמעט וואקום, אבל כל זה רק מאריך טיפה את הזמן ולא ימנע השחרה. רצוי לאכול בצמוד להכנה, אין בברה
אפשר לטפטף ממיץ הלימון ואפשר לאטוף בניילון נצמד לכדי יצירת כמעט וואקום, אבל כל זה רק מאריך טיפה את הזמן ולא ימנע השחרה. רצוי לאכול בצמוד להכנה, אין בברה
א איילת חן 26 New member 29/5/12 #4 לא הייתי מציעה לקלף את כל האבוקדו אם את לא משתמשת בכולו עדיף להשאיר את הנותר בקליפתו מקסימום החלק העליון משחיר ואז את חותכת את השכבה העליונה. אצלנו בכל אופן לא נשאר אבוקדו חשוף הוא פשוט נחטף...
לא הייתי מציעה לקלף את כל האבוקדו אם את לא משתמשת בכולו עדיף להשאיר את הנותר בקליפתו מקסימום החלק העליון משחיר ואז את חותכת את השכבה העליונה. אצלנו בכל אופן לא נשאר אבוקדו חשוף הוא פשוט נחטף...