אבופ! חוזר..... ../images/Emo88.gif
ובגדול... אומנם לא הייתי פה איזה חודש + זתו´מרת הייתי פה אבל לא הייתי אקטיבי וזה למה ????.. בגלל הוויכוח ה"קטן" שהשתרשר פה עם כל החבורה מול טאז... אז כמה מילות חזרה:
אני שמח לחזור לפורום. (אמנם כמעט שום דבר לא השתנה, אבל חזרתי כי אולי אני יצליח להשפיע פה על משהו)
ועוד דבר שני חייב להוסיף, אווין הרוהרית, sweet sugar, ו- speedy 123, אולי תסתמו ת´פה שלכן. אתן יודעות את כל ההודעות שלכן אפשר לסכם בכמה מילים פשוטות כל המידע שקיבלתי מהם הוא ואני מדבר על כל ההודעות מההועה הראשונה בפורום: 1. טאז אתה פמיניסט- אוקי למה מי אתן בסה"כ הכל שלוש בנות שעוד יש להן ריח מהפה של מטרנה לא מבינות מהחיים שלכן בכלום בקושי יודעות מהו מעמד האישה (דרך אגב- שתי בלטות ליד הכיור- סתם סתם צוחק בקשה לא ליסכול אותי באבנים.!- בדיחה ישנה) מה אתן מבלבלות ת´שכל על כל מילה שמוציאים פה מהפה... 2. למדתי שיש לכם הרבה סוסים בחוה שהם מוצי שמוצי ושאתם כל כך אוהבות והמדריכות שלכן הן הכי טובות בעולם, אוהוווווו כמה שזה מתאים לפורום סוסים. מה הבעיה שלכן ברצינות אנני רואה את ההודעות שלכן ואני בטוח שהתבלבלתם בפורום, ובנוגע למי ששאל את השאלה "מה חייבים לדבר רק על סוסים כי זה פורום סוסים?!!!" אז ת´אמת כן!!!!!! למה אני נכנס לפורום הזה לא בשביל לקרוא שחברה של ספידי או של סוויט סוגר עשתה קאנטר ולא נפלה.את מי זה נראה לכם מענין??!!!! או קי מידי פעם זה בסדר אבל כל הזמן...?!!! אז ברוך השם תפוז מציע את השירות של מסרים אישיים... מה כל כך בעיה להשתמש בהם...???!!!! דברים נוספים שיש לי להוסיף: 1. אני תומך במינויו של טאז למנהל אבל גם אנרכיסטית צריכה לחזור לנהל למה שניהם יכולים לתרום באותה מידה... אבל לדעתי צריך מנהל אחד מתחום הווסטרן ואחד מענף האינגליש... (זו דעתי לפחות) 2. מי שיש לו בעיות עם זה שחזרתי וישר באתי בטענות, יש לו בעיה, הייתי חייב, כי בכל זאת פעם (לפני יותר מחודש) הייתי מאוד פעיל בפורום עד שהרסו אותו. והתחיל לשעמם לי בבית אז חזרתי אבל יש לי מה להגיד בענין הפורום כי אני רוצה שהיה לי ולכולם יותר מענין פה. 3. לספייס גירלס המחודשות (ספידי , סוגר ואווין) להודעה הזאת אין קשר של פימנזם שום דבר לא פמיניסטי פה... אם יש לכם משהו להגיד בקשר לפמיניזם אז תבקשו מתפוז לפתוח פורום כזה.. (או שכבר יש).. טוב??!! ואם לא טוב.. אז אני לא שואל בכלל אני אומר... 4. אני אבופ! מודיע מראש שאני נגד השתלטות הצפונבוניות על פורם סוסים. 5. את דבריי אני יסיים במשפט סיום - "בפורום סוסים מדברים על סוסים, ולא על חברים שרוכבים על סוסים"!!!!! אוהב את כולכם אין לי שום דבר אישי נגד אף אחד, אבל הייתי חייב להגיד את מה שיש לי להגיד. אבופ!!!
ובגדול... אומנם לא הייתי פה איזה חודש + זתו´מרת הייתי פה אבל לא הייתי אקטיבי וזה למה ????.. בגלל הוויכוח ה"קטן" שהשתרשר פה עם כל החבורה מול טאז... אז כמה מילות חזרה: