אבופ! חוזר.....

• פותח הנושא abup
  • פורסם בתאריך

abup

New member
אבופ! חוזר..... ../images/Emo88.gif

ובגדול... אומנם לא הייתי פה איזה חודש + זתו´מרת הייתי פה אבל לא הייתי אקטיבי וזה למה ????.. בגלל הוויכוח ה"קטן" שהשתרשר פה עם כל החבורה מול טאז... אז כמה מילות חזרה:
אני שמח לחזור לפורום. (אמנם כמעט שום דבר לא השתנה, אבל חזרתי כי אולי אני יצליח להשפיע פה על משהו)
ועוד דבר שני חייב להוסיף, אווין הרוהרית, sweet sugar, ו- speedy 123, אולי תסתמו ת´פה שלכן. אתן יודעות את כל ההודעות שלכן אפשר לסכם בכמה מילים פשוטות כל המידע שקיבלתי מהם הוא ואני מדבר על כל ההודעות מההועה הראשונה בפורום: 1. טאז אתה פמיניסט- אוקי למה מי אתן בסה"כ הכל שלוש בנות שעוד יש להן ריח מהפה של מטרנה לא מבינות מהחיים שלכן בכלום בקושי יודעות מהו מעמד האישה (דרך אגב- שתי בלטות ליד הכיור- סתם סתם צוחק בקשה לא ליסכול אותי באבנים.!- בדיחה ישנה) מה אתן מבלבלות ת´שכל על כל מילה שמוציאים פה מהפה... 2. למדתי שיש לכם הרבה סוסים בחוה שהם מוצי שמוצי ושאתם כל כך אוהבות והמדריכות שלכן הן הכי טובות בעולם, אוהוווווו כמה שזה מתאים לפורום סוסים. מה הבעיה שלכן ברצינות אנני רואה את ההודעות שלכן ואני בטוח שהתבלבלתם בפורום, ובנוגע למי ששאל את השאלה "מה חייבים לדבר רק על סוסים כי זה פורום סוסים?!!!" אז ת´אמת כן!!!!!! למה אני נכנס לפורום הזה לא בשביל לקרוא שחברה של ספידי או של סוויט סוגר עשתה קאנטר ולא נפלה.את מי זה נראה לכם מענין??!!!! או קי מידי פעם זה בסדר אבל כל הזמן...?!!! אז ברוך השם תפוז מציע את השירות של מסרים אישיים... מה כל כך בעיה להשתמש בהם...???!!!! דברים נוספים שיש לי להוסיף: 1. אני תומך במינויו של טאז למנהל אבל גם אנרכיסטית צריכה לחזור לנהל למה שניהם יכולים לתרום באותה מידה... אבל לדעתי צריך מנהל אחד מתחום הווסטרן ואחד מענף האינגליש... (זו דעתי לפחות) 2. מי שיש לו בעיות עם זה שחזרתי וישר באתי בטענות, יש לו בעיה, הייתי חייב, כי בכל זאת פעם (לפני יותר מחודש) הייתי מאוד פעיל בפורום עד שהרסו אותו. והתחיל לשעמם לי בבית אז חזרתי אבל יש לי מה להגיד בענין הפורום כי אני רוצה שהיה לי ולכולם יותר מענין פה. 3. לספייס גירלס המחודשות (ספידי , סוגר ואווין) להודעה הזאת אין קשר של פימנזם שום דבר לא פמיניסטי פה... אם יש לכם משהו להגיד בקשר לפמיניזם אז תבקשו מתפוז לפתוח פורום כזה.. (או שכבר יש).. טוב??!! ואם לא טוב.. אז אני לא שואל בכלל אני אומר... 4. אני אבופ! מודיע מראש שאני נגד השתלטות הצפונבוניות על פורם סוסים. 5. את דבריי אני יסיים במשפט סיום - "בפורום סוסים מדברים על סוסים, ולא על חברים שרוכבים על סוסים"!!!!! אוהב את כולכם אין לי שום דבר אישי נגד אף אחד, אבל הייתי חייב להגיד את מה שיש לי להגיד. אבופ!!!

abup

New member
../images/Emo93.gif שכחתי להוסיף..

את השאלה שבבשבילה נכנסתי לפורום.. מישהו יודע איך קוראים לסוס שמונגולים רוכבים עליו...???

Sweet SuGaR

New member
הגעתי להחלטה ../images/Emo88.gif

שאין לי כוח לריב עם השטויות שאבופ אומר ואם אתה כותב כבר בעברית כותבים שוגר... אם אתה רוצה שאני אפסיק... תפסיק גם אתה להגיד הערות שובנסטיות ש לא קשורות לפורום סוסים ולסוסים המונגולים קוראים סוסים מונגולים: Mongolian

taz512

New member
תודה אבופ

נחמד לראות ניצוץ של שפיות בבלאגן הזה. ןל"שוגר" תשימי לב שכל התגובה שלך הסתכמה ב: "אתה שובניסט!" אחרי שבפירוש הוא אמר פעמיים שהוא לא אומר את זה בגלל שאתן נשים. בקיצור לא היה לך אפילו תענה אחת למולו. טאז, השד והתודות

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo12.gifWTF?!!?

ניצן עכשיו אתה גם קורא מחשבות? מאיפה אתה יודע מה אני חושבת? הא? הא? הא? יש לנו קורא מחשבות בפורום!!!!! ואם אתה באמת תומך במה שהוא אמר אז אני באמת נגד המינוי שלך.... ואמרתי לספידי שאני רוצה לתת לך צ´אנס...

Sweet SuGaR

New member
וההודעה הסתיימה

בתשובה לשאלה שלו..... שלסוסים מונגולים קוראים סוסים מונגולים

taz512

New member
מתי בדיוק קראתי מחשבות?

אני רק ציינתי שלכל התגובה של אבופ את התייחסת רק לקטע של השובניזם. איפה פה הקריאת מחשבות? מה פה לא נכון? לא דיברתי על התשובה של המונגולים דיברתי על התגובה שקשורה לויכוח. ותשמעי באמת מתחילה להימאס אלי הציניות והטון המגעיל שאת משתמשת בו, עד עכשיו דיברתי יפה ומנומס, הייתי רוצה להמישיך ככה. אז בבקשה עם את רוצה שאני אגיב לך תפני אלי כמו על בני אדם. כמו שצריך אני לא מעליב אותך אל תעליבי אותי, כי עם אני רוצה להעליב אני יכול להעליב וחזק. וד"א לא ביקשתי טובות מאף אחד. טאז, השד ותחילת העצבים

Sweet SuGaR

New member
ניצן....

"בקיצור לא הייתה לך טענה אחת מולו" מאיפה אתה יודע מה חשבתי באותו הרגע, מאיפה אתה אם לא היו לי טענות (והיו לי הרבה). ואני מדברת בטון הזה כי אבופ דיבר כמו אדיוט ועיצבן אותי...

taz512

New member
שי......

עם זה לא היה מובן מהמילים, אני התכונתי לזה שעל כל מה שהוא כתב את בחרת לענות רק לקטע השובינסטי. לא דיברתי על טענות מלשון תלונות (שאני בטוח שהיו לך) אני מדבר על טיעונים נגד מה שהוא אמר. הטיעון היחיד שהיה לך זה "שוביניסט". נכון יש לי שגיאות כתיב אבל זה משתץי סיבות אחת כי ככה אני כותב ושתיים בגלל שאני כותב מהר. ותסלחי לי אבל העצבים שלך לא צריכים לעניין אותי יותר מידי, עם הייתי כותב לפי עצבים את היית מקבלת מזמן שטיפה רצינית, כבר בעץ הקודם של הויכוח. בקיצור בויכוח לא מערבים עצבים, מערבים עובדות. ובנתיים אני לא שמעתי עובדה אחת מוצקה מהכיוון שלכן. טאז, השד הרגוע

כנראה אני אמורה גם להגיב ../images/Emo4.gif

טוב, אז ככה.. לפי הסדר.. קודם כל, חבל שעזבת רק בגלל המריבה. עוד יותר חבל שחזרת ככה.. ואם כבר לקלל.. אז בבקשה לכתוב את השמות נכון (אווין=אאווין* בבקשה ממך..
) וטאז.. סליחה באמת, לא יכול להיות פמניסט, כי הוא בן.. אולי אתה מתכוון שובניסט..
?! בכל אופן, זה לא נכון, יש הרבה הודעות שלי לטאז שלא נגמרו במסר הזה, תודה רבה. אני מאוד רחוקה מלהיות צפונבונית (אם אתה יודע בכלל מה זה)..ואמ.. לא בא לי לסתום את הפה!
גם אני מסכימה לגבי הקטע שזה צריך להיות מנהלת אחת ומנהל אחד, אחת בתחום אינגליש ואחד בתחום ווסטרן.. זה רעיון ממש טוב. אני אמרתי מזל טוב לטאז.. זו הייתה התגובה הראשונה שלי.. אף פעם בכל התגובות.. לא ממש קיללתי, הבעתי דעה, זה מותר.. לא.. פורום סוסים זה לא רק סוסים, אתה יודע מה קורה כשמדברים רק על נושא בפורום? לך תסתכל בפורום טולקין הישן-ישן.. זה הפך לפורום של אנשים משועממים נורא שאם רק אומרים מילה שלא קשורה לטולקין כולם מתנפלים עליך, כמו מעין מנזר של רק ואך טולקין.. זה כמעט בלתי אנושי. חייב להיות טיפה של משהו מחוץ לסוסים.. לא אמרתי שנתחיל לדבר על לונה-פארק או על קטנטנות (קטנטנות... גם בפורום אחר לא הייתי מדברת עליהן!
בלעך!).. אני רק אמרתי שאי אפשר כל הזמן רק-רק-רק סוסים.. זה יכול לשגע מישהו.. יש פורום פמניזם, ואני שונאת את הספייס גירלס.. אם כבר.. לא יודעת.. אבל ספייס גירלס???? גם אני נגדת השתלטות של צפונבוניות על הפורום...(איפה אתה רואה צפונבוניות?)... אני לא רוצה לפתוח באש
פה... אני לא רוצה להתחיל לריב. אז בסדר.. קבלתי את הדעה שלך, חלקתי עליה ואני מקווה שפה זה יסתיים.. ועם זה גם המריבות המטומטמות שהחלו בין הבנות לבנים..
ו.. אמ.. אני מסכימה שאפשר לשפר את הפורום..

speedy123

New member
אבופ !!!

אני לא מאמינה למה שאתה כתבת!!!!! אני לא זוכרת שרשמתי בפורום הזה דבריםשלא קשורים ואם כן תוכיח! מאוד הרגיז אותי מה שרשמת! כי בכל הזמן שאני כאן בפורום לא נכנסתי לוויכוחים (גם לא לוויכוח של הפמניסטים שבניסטים או לא יודעת מה כי זה לא מעניין אותי בכלל!) ופתאום אתה אומר שלא תרמתי לפורום ! סליחה?! חוצפן! אני רושמת בפורום הודעות שקשורות לסוסים ואני ימשיך לכתוב גם! מצתערת מאוד שלא מעניין אותך שאני נפלתי מסוס ומזה שאני מספרת חוויות משיעור שהיה לי אבל אם זה לא מעניין אותך ואני בטוחה שיש אנשים שאותם זה יעניין אז פשוט כל פעם שאתה רואה הודעה שלי אל תכנס למרות שזה פתרון ממש ..... לא משנה. בקיצור אתה בעצמך מדבר על דברים שלא קשורים לסוסים כמו(כן כן דפדפתי בכמעט כל עמוד ואלה חלק מההודעות שמצאתי שאתה רשמת )שים לב!!!! 1 .הודעה שרשמת לאלין: מה המצב? דבר ראשון אני אוהב את הבצםר ולא את עמי דגן השמנמן הזה שדומה למחבל ..! ואני גם יכול להגיד שהוא בןז**ה כי הוא העיף אותי בפורים מהבצפר (באתי לביקור והוא לא ברשה לי להכנס) מני*ק כזה אף פעם לא ראיתי. טוב אני כיתה י אז הייתי שנה שעברה בברנר בכיתה ט כמובן... ואני מכיר מלא ילדים מנצר אני מכיר את אשחר ועוד הרבה אבל אני על הפרצוף בשמות... באיזה כיתה את? והשם שלי הוא עמית אדרי, אם מוכר לך .. ובטח טת מכירה אצ אילת חגי וכל השאר... שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה עשר הודעות אחרונות של כותב זה סגור 19:48 30/04/02 2. הודעה שנכתבה עוד פעם ממך לאלין.. בקודמת כתבתי שלא אמרת איזה כיתה את וטעיתי אז אכן אמרת אז את בכיתה י.. אז בטח את מכירה את סקרג´י יאיר קינן דן (פטושקה) אלי (פשע) וכל השאר .. בקיצור אני ואת היינו באותה שכבה שנה שעברה ובטוח אני מכיר אותך בפרצוף... אם את רוצה לדעת יותר טוב מי אני תשאלי את מי שהיה שנה שעברה בט´ 7 או אם את בקשר טוב עם שלומית שלום.. או מישהו אחר... יש לך תמונה שלך ? ואיך קוראים לזאת שאת מכירה מראש העין ? שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה עשר הודעות אחרונות של כותב זה סגור 20:09 30/04/02 יש לי עוד כמה דוגמאות רק תבקש!(אני ישלח לך במסרים האישיים) בקיצור אבופ אני מציעה שלא תעביר ביקורת על אחרים לפני שאתה מסתכל על דברים שאתה עושה!!!

למעלה