אבולוציה

ירא ה

New member
אבולוציה

מחקו לי כבר את ההודעה פעם אחת, אז יקי בקשה אל תפריע... אינני מאמין באבולוציה ואני מבקש ממכם משתתפים בפורום, להוכיח לי שאכן האבולוציה נכונה....

yaakii

New member
../images/Emo46.gif

ספר להם למה! טוב, אני אספר: כי היא הכילה תכנים פוגעים.

yaakii

New member
תגובה

הוכחה של 100% לא תקבל, לגבי איזושהי תאורייה. זאת משום שכל הוכחה מתבססת על מספר אקסיומות שאינן ניתנות להוכחה, כגון a=a. מלבד זאת, כלי המדע אינם מתיימרים להיות צודקים ב-100%. מה שכן-קיימת התאורייה עם מספר הוכחות (שוב, לא של 100%) -עפ"י ממצאים ארכיאולוגיים (מאובנים).

yaakii

New member
...המשך

לכן, לאחר שיש בידינו הוכחה לאבולוציה, תצטרך להביא סיבה למה היא לא נכונה

Snir2121

New member
אף אחד לא מאמין באבולוציה

זו לא דת, ואני לא מתפלל לדארווין. אבולוציה היא תיאוריה מדעית מבוססת, וכדי לקבל אותה אתה צריך לעבור על הראיות לה. לך לטאגליינס בפורום אבולוציה, יש שם ים של מאמרים ולינקים להרבה חומר באינטרנט, מלבד זאת יש גם ספרים רבים שעוסקים בנושא הזה בדיוק. הסיבה שאני שולח אותך לשם ולא עונה בעצמי היא שזה במילא ייצא קופי פייסט, והאתרים שם מכילים הרבה יותר מידע ממה שכדאי לשלוח בהודעה אחת. שים לב - לא אמרתי שתשלח הודעה כזו בפורום, כי ימחקו אותה, ובצדק. זו לא מטרת הפורום.

yaakii

New member
תפילה לא מדד לאמונה..

לצערי קיימים גם כאלה המאמינים בה', אך לא מתפללים אליו... במובן מסויים אתה בוחר להאמין- שהתאורייה הזאת מבוססת . "מבוססת" זה מושג מאד ערטילאי ולא מחייב. היית יכול להחליט שעדי התאורייה (מאובנים וכו') אינם מספקים אותך.

Snir2121

New member
השתמשתי ב'תפילה' כי זה אולי המאפיין החשוב

ביותר של דת. לדאבוני, רבים האנשים שמחשיבים את האבולוציה לדת, וזה פשוט לא נכון. "ירא ה" טוען שהוא לא מאמין באבולוציה. גם אני לא מאמין בה, אני מקבל אותה, משום שיש לה ראיות. היא מבוססת לא רק בגלל מאובנים (אע"פ שזה ממצא חשוב מאוד), אלא בגלל הרבה מאוד דברים, שרובם התגלו רק אחרי תקופתו של דארווין. מה שמשמעותי יותר לפי דעתי הוא מה שקורה בפועל. יש כל כך הרבה הדגמות ב- live לאבולוציה, ולכן ללכת עם הראש בקיר זו קצת בעיה.

למעלה