אבוי...

אבוי...

אתן מעריצות של הבקסטריט בויז? במילה אחת- טוווווובבבב..... ותקשיבו, אני לא באה לרדת או משהו, אבל יש לי שאלה...מה אתן אוהבות בהם..? וזה באמת לא כדי לריב, אני פשוט רוצה לדעת.... ~יעלית, רוקרית בנשמה~

אבוי...

עוד ילדה שחושבת שהיא מצחיקה-טוווווובבבב.....ותקשיבי, אני לא באה לרדת או משהו אבל יש לי שאלה...מה את מוצאת בזה מצחיק? וזה באמת לא כדי לריב, אני פשוט רוצה לדעת....~ספרי מורה בנשמה~

Kim Carter

New member
אבוי לך.... לאיזה רמה הגעת?????

אם את כל-כך לא מבינה מה אנחנו אוהבות בהם אז... למה לכל הרוחות נכנסת לכאן?????????????????????? ירדת לרמה של מינוס ארבעים אלף!!!!!

חבל שנותנים לאחת כמוך להיות

מנהלת. לכי לפורומים נורמלים ותראי איך מנהלים צריכים להתנהג. בעצם, אני לא מתפלאה, כשהגיל המקסימלי כאן הוא 13 [ואבוי לילדה בגיל הזה שאוהבת להקת בנים. נורא ואיום.] בקיצור, מה זו הילדותיות הזו? אני בנאדם נורמלי [באמת נורמלי, לא מעריץ להקות בנים] ששואל מה יש לאהוב בלהקת בנים [ד"א, הגעתי למסקנה שאין מה לאוהב בהם] וישר תוקפים אותי...טוווב...

Kim Carter

New member
גם אני בנאדם נורמאלי! כאילו...

מה הקטע פה? אז יש לי טעם שונה משלך, סואו???? וחוצמזה, כדי להבהיר, אני בת 15, לא 13!!!!!!!!!!!!! ומה הבעיה שלך עם זה שאני אוהבת אותם הא????? על טעם ועל ריח אין להתווכח!!! ובקשר לנורמאליות-הרצאה קצרצרה שחברה שלי עשתה לי כשאמרתי לה שהיא לא נורמאלית: מה זה נורמאלי? יש לך הגדרה לנורמאלי? כל אחד הוא נורמאלי בעיני עצמו ואחרים לא נורמאלים בעיניו. בעיני את לא נורמאלית ובעיניך אני לא נורמאלית! ועובדה שיש מה לאהוב בהם כי יש להם ה-מ-ו-ן מעריצות, ואת לא יכולה להתעלם מזה! ואם נתנו לי להיות מנהלת.... יש לזה סיבה! אני הייתי הראשונה והיחידה שהיה לה את זה כדי להציע את הפורום הזה, כי אחרת הוא לא היה קיים! שלך,
Crazy~Kim-Kim
חולה מאוד מאוד....

שאלה לי אלייך מאוהבת שלי!!!!!!!!!

את מגדירה אנשים כ"נורמלים" ו"לא נורמלים" לפי תפיסת העולם שלך??? אין לך זכות לבוא לפה, לכתוב את הדעות המגעילות שלך ועוד להגיד שאנחנו בתור בני אדם שנבראנו כדי לאהוב (בין אם זה רק אשלייה...) לא נורמלים? אולי את לא נורמלית? וחוץ מזה לפי השם שלך מבינים שיש מישהו שקוראים לו אלדר ואת אוהבת אותו או משהו כזה- נכון??? אז אם חברה שלך או כול בן-אדם אחר יבוא אלייך ויגיד לך משהו כזה: "ילדה, את לא נורמלית איך את יכולה לאהוב מישהו כמו אלדר..." איך את תרגישי? ואת יודעת מה לא רק במקרה של האלדר הזה אלא בכול מקרה שתעשי בחיים שלך ובעתיד שלך: עבודה, בעל, חברים... תחשבי שעל כול דבר שתעשי יגידו לך: את לא נורמלית בגלל שעשית אותו.... תאמיני לי שאת תרגישי כזה
אם עצמך.... אז אל תבואי לפה ותגדירו אותנו כ"לא נורמלים" בגלל שאנחנו אוהבים את הבקסטריט בויז.... אז אני מציעה לחשוב טוב טוב לפני שאת מגדירה מישהו כלא נורמלי.... חן

למעלה