אבוד לחלוטין

אבוד לחלוטין

שלום רב,

אני כבר כמה שנים טובות מאז שחרורי מן הצבא מתלבט מה ללמוד ולעסוק בו.כרגע אני עובד כבר כמה שנים בשירות לקוחות,תחום שאינני מתחבר אליו כלל.

לאחר הצבא לקחתי כמה קורסים בתקשורת באוניברסיטה הפתוחה,כשלתי בארבעה מהם עקב עצלנות.זה היה לפני כארבע שנים כמעט,מרוב תסכול החלטתי ללכת לייעוץ מקצועי בו נאמרו לי שאני בעל תשומת לב לפרטים ובעל אוזן לשפות.המליצו לי על מידענות ובלשנות.באבחון נוסף שעשיתי נאמר לי אותו דבר כמעט והומלצו לי הנה"ח וניהול מחסן ממוחשב דרך אבחון בלשכת התעסוקה.

כאדם אני אוהב להביע עצמי בכתב,יש לי לפעמים אוזן קשבת ורצון לעזור,אני לא אוהב לעבוד בסביבה לחוצה מדי..מצד שני כל עבודה יש לה את סוג הלחץ שלה.יש לי זיכרון טוב לפרטים,אני אוהב לצפות בתוכניות הקשורות לחברה וביטחון,קשורות להיסטוריה.אשמח לעצות לגבי מקצועות!...

או שהאם כדאי לעשות אבחון נוסף?

שבוע טוב נזיר

מה שלומך? בחירת קריירה זוהי אחת הדילמות החשובות שלך חיינו. עבודה זה אחד המקומות שנבלה בו את רוב חיינו לכן עדיף שנבחר במקצוע שיספק אותנו, יתן לנו תחושת מיצוי, וכמובן, נרויח ממנו כסף. לצערי רוב החברה הצעירים היום, עם או בלי תואר, מבולבלים, ועקב הלחץ שהחברה שלנו חיה, אנשים צעירים נוטים להתפשר על העבודה שלהם.
כדי לדעת מה הכי מתאים, תשאל את עצמך מה התשוקות שלך?, מה מניע אותך? אילו ערכים בעבודה אתה רוצה שיבואו לידי ביטוי? וכדומה.
ממה שתיארת את עובד בעבודה שלא מתאימה לך, לכן העצה הכי טובה שבעיניי אני יכול לתת לך היא, תרשום לעצמך 5 עבודות חדשות שיכולות לעניין אותך, ואז פשוט תצא ותתחיל לעסוק בהן. אתה לא תדע מה מתאים ומה לא, אם תשאר בעבודה הנוכחית שלך.
חשוב לי שתדע, שרק עשייה יוצרת תוצאות אחרות!!!!!
תוך כדי אתה יכול ללכת לעוד איבחון ולפתוח לעצמך עוד אופציות חדשות במידה ועלו באיבחון.

אני רוצה לאחל לך המון הצלחה, וכמו שאני אומר, תנסה מכסימום, תצליח!!!!!

במידה ואתה רוצה אתה יכול ליצור איתי קשר גם בפייס בוק ( מצורף למטה לינק של העמוד שלי, צריך לסמן את כל מה שרשום באנגלית ).

למעלה