אבוד....זקוק להמלצה

B a r O r

New member
אבוד....זקוק להמלצה

אהלן, אני רוצה לקנות מכשיר MP3 שיישמש אותי בעיקר לטיולים ונסיעות. אני רוצה שיהיה לו מספיק מקום (30 G ומעלה) עם תמיכה בעברית. הכי חשוב שיהיה אמין כי הוא יעבור תלעות רבות ועם זמן סוללה ארוך יחסית. כמו כן אני ארצה להעביר אליו תמונות, אז אם תהיה לו אופציה להציג תמונות זה אחלה..... כמו כן יש לי אופציה לקנות אותו בארה"ב , האם זה כדאי ? כמה יותר זול זה יצא? אני אבוד לגמרי ואשמח להמצלה וההברה תודה!

tweeg

New member
אממ

משנה לך אם הוא יהיה 16+16 כרטיס זיכרון? כי אם לא אז הd2 יתאים לך טוב יש לו עיברית,הוא עמיד,זמן סוללה מעולה בקניה בחו"ל משווים את המחיר בארץ לחו"ל ואז מחליטים אם המחיר שווה לך את האחריות

B a r O r

New member
חשבתי על משהו בסגנון ה - ipod classic

יש לו יותר מקום, האם כדאי? איזה עוד אופציות טובות יש ברמה הזאת? וידיאו לא כלכך מעניין אותי בכלל.... אגב מה ההבדל בין ה - touch ל - classic?

tweeg

New member
תגובה

מבחינת נפח ויעוד למוזיקה,אז יש רק את הקלאסיק ואת הzune כל השאר בנפחים האלה זה נגני וידאו בעקרון אם את צריכה את הנפח(כי עד 40 הייתי הולך על דברים אחרים) אז הם די האופציות היחידות הטאצ' הוא מכשיר יותר יעודי לוידאו,מסך מגע,wifi וכו' הקלאסיק הוא מכשיר יותר פשוט,מיועד יותר למוזיקה,וקצת לוידאו (חפשי בגוגל את הבלוג של linktree אני בטוח שיש לו סקירות מקיפות על שתיהם)

יאיר B

New member
הבדל חשוב ביניהם מבחינת טיולים:

הטאצ' מבוסס על פלאש ולכן מוגבל בקיבולת (עד 32GB נכון להיום בדור 2 שלו). הקלאסיק מבוסס דיסקשיח ובדור החדש שלו הוא בן 120GB. עבורו אין עברית (לא יודע מה קורה עם הטאצ' החדש - בעיקרון צריך לפרוץ אותו בשביל עברית, השאלה אם יש פריצה לחדש).

למעלה