אבודה!

אבודה!

שלום לחברי הפורום! אני בת 20 מחפשת את עצמי! אני מאוד יצירתית בעיקר בציור וכולם אומרים לי שאני חייבת לעשות עם זה משהו! אבל מה?. איזה עתיד יכול להיות לי עם יכולות הציור שלי! זה כל כך מתסכל לדעת שיש לי כישרון אבל לא מועילה לכלום! אני חשבתי אולי גרפיקה אבל זה לא מה שאני מחפשת ! כי הסגנון שלי הוא בכיוון של קריקטורות ואנימה (ציור יפני) וזה כבר המון שנים מגיל קטן מרוב שאני אוהבת ומתעשקת בזה אני מבינה די הרבה יפנית(אני סוטה מין הנושא נראלי!) טוב אז פלייז אני באמת מרגישה כל כך אבודה אולי תמליצו לי לכיוונים של קריירות או קורסים? דרך אגב בחיים לא הייתי בחוג אומנות או ציור שום דבר זה כישרון מולד!

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
יכולת ציור

את יכולה לפתוח עסק לאיור ספרים, את יכולה לייצר בעצמך ספר שכזה. את יכולה לפתח את עצמך בתחום האיור בלימודי אמנות או ריפוי למיניהם.

תודה

תודה שהגבת לי! לפתוח לעצמי עסק ממש לא אפשרי לי עכשיו אולי בעתיד ! אבל בקשר ללימודים באומנות מה יצא לי מזה ? איזה יתרונות זה יביא לי מתחום עבודה ? מה יכול לצאת ממני מזה חוץ מאומנית כאילו חח? אני לא מהארץ באתי לפה לפני 5 שנים בערך ולמדתי עיברית לבד והיו לי שנים מאוד קשים בביתספר פה ואיכשהו יצאתי עם בגרות כמעט מלאה ! אני חייבת בגרויות בישביל ללמוד אומנות? סליחה על החפירה...

למעלה