אבודה, pleas help!

אבודה, pleas help!

כבר שאלתי בעבר ולא קיבלתי אפילו תגובה אחת! אני רוצה ללמוד בפריז. אני מבינה שזה לא אחד מהיעדים המבוקשים, ומאד מתקשה למצוא פרטים. מדובר בלימודי ספרות לתואר ראשון, כשהאוניברסיטה הרצויה היא סורבון. כמה עולה שנת לימוד? והאם אפשר להתקיים ממלצרות תוך כדי? חוץ מזה, תדעו, שהלב שלי מתרחב כשאני קוראת כאן כמה שעוזרים אחד לשני וכמה כולכם אמיצים

F r a n k e l

New member
לא יודע לגבי מלצרות וקיום תוך כדי,

לא יודע לגבי מלגות גם באופן כללי. אני יודע שלימודים בצרפת עקרונית הם חינם אבל אין לי מושג מה זה אומר כלפייך או כלפי המקרה הספציפי שלך. יש לך דרכון אירופאי? או רק ישראלי? תרימי להם טלפון ותשאלי את כל השאלות http://www.paris4.sorbonne.fr/en/article.php3?id_article=632 בהצלחה

:) היי..

תודה רבה על היחס :) צודק, שכחתי לציין שאין לי דרכון בעקרון התוכנית היא לקבל ויזת סטודנט ולנסוע ללמוד שם הבנתי שכך אוכל לעבוד, ושבזמן הלימודים אוכל לעבוד בחצי משרה גם אני שמעתי שהאוניברסיטאות הציבוריות שם הן בחינם, ושסורבון אחת מהן, שצריך לשלם רק דמי הרשמה על סך 120 יורו. איכשהו קשה היה לי להאמין אתה מכיר מישהו שלומד שם? הייתי רוצה לדעת אם זה בסדר, אם זה מרגיש נוח וכו זה לא כמו ארה"ב שיש הרבה ישראלים איך זה ללמוד בחו"ל?

למעלה