אבודה...

etilly

New member
אבודה...../images/Emo10.gif

חזרתי עכשיו מנעמ"ת, אחרי שפניתי אליהם לקבל יעוץ משפטי. סך הכל רציתי לדעת מה מגיע לי בתור חד הורית, מאיפה להתחיל להזיז את העיניינים, וכו'. יצאתי משם עם דמעות בעיניים ועצבים רוטטים העו"ד ממש נזפה בי שאני תמימה כשמאמינה שיש סיכוי לסכם עיניינים בצורה חברית, והשאירה בי תחושה מאוד לא נעימה במן נימה ש"כל הגברים בסופו של דבר בני זונות ואנחנו לא יכולות לסמוך בהם". ואני מנסה להגן על בן זוגי ולהגיד שהוא אבא נפלא ושאני בטוחה שהוא לא יחסר כלום מהילדה שלו, והיא המשיכה עם הסימפוזיון שלה. יצאתי משם חסרת אונים, הבנתי שעם המשכורת שלי (שבעיניי היא די עלובה) לא מגיע לי כלום מהממשלה והפחד שוב השתלט בי.

אופירה10

New member
אתי היקרה...

ישנם עוד מוסדות, מלבד נעמ"ת, שעוזרים במקרים שכאלה. 1. ויצ"ו - 03-6923855 2. מיחד לעתיד - היה שייך פעם לנעמ"ת אבל כבר לא - 03-5230960 3. ארגון משפחה חדשה - 03-5282798 4. ארגון אלח"ה - 02-6515241 (יש להם גם סניף ברמת-גן, תשאלי מה המספר) בנוסף לכל אלה, ישנם ארגונים הנותנים יעוצי גישור בין בני זוג הרוצים להתגרש בצורה יפה וחברית. תפני להסתדרות, יש להם רשימת מגשרים (וגם בתוך נעמ"ת ישנם מגשרים) וגם בבתי משפט לענייני משפחה יש רשימת מגשרים שבעזרתם ניתן לסגור את כל העניין מחוץ לבית המשפט. בהצלחה! ואל תתייאשי ובעיקר אל תקשיבי לשטויות. אופירה

אתי.... ../images/Emo24.gif

היית אצל אידית?? אני ממש מופתעת ממה שעברת... אני אמנם לא גרושה אבל אולי יהיה לי מושג כללי. תוכלי ליצור איתי קשר במסר ונדבר בטלפון, אם את עדיין זקוקה לחיזוק ומידע!!

למעלה