אבד לנו חתול

rog36

New member
אבד לנו חתול

בבקשה אנחנו מחפשים את החתול שלנו,הוא גזעי,חתול בריטי בצבעים אפור ולבן עם פסים כמו של נמר,באזור מגדל המנורה,מה שמוזר שהחתול לא יוצא לשום מקום,אנחנו גים בקומה 7.אחר הצהריים מצאנו דבוק על הדלת פתק,שכתוב שהחתול שלנו מפריע לשכנים ושנכניס אותו הביתה,רשום מועד הבית,עברנו שכן שכן ואף אחד לא כתב את זה,אין לי מושג אם מישהו נכנס לביתי כשלא הייתי וגנב אותו או שבאמת הוא ברח או נפל מהחלון,אנחנו מאוד אוהבים אותו וקשורים אליו מאוד,במיוחד הילדה הקטנה שלי,יש לו גם שבב.תודה רבה ולילה טוב.

rog36

New member
מקפיצה!

בבקשה אם מישהו ראה כזה חתול באיזור קייזר,מגדל המנורה או בסביבה,שיצור קשר עימנו 0504095519,הוא הכל בשביל המשפחה,אנחנו הרוסים לגמרי.תודה רבה,יש לו גם שבב וגם הוטרינר העירוני כבר מעודכן.

עדי25182

New member
אוי - מקווה שתמצאו אותו

מוזר עניין הפתק
יכול להיות שיצא כשיצאתם בבוקר בלי ששמתם לב הסתובב בחדר מדרגות ומשהו הבריח אותו??
הם בדרך כלל לא מתרחקים הרבה מהפחד
תצאי לסיבוב בערב ששקט עם משהו טעים לפתות אותו לצאת במידה ותמצאי אותו ותנסי לחפש אותו בחדר המדרגות וממש בסביבת הבנין
בסביבה לא מוכרת הם מחפשים את המקום הראשון להתחבא בו
\תנסי לחשוב בעינים של חתול ולראות איפה בסביבה הוא היה חושב להתחבא

יש עצות בפורום חתולים לחיפוש חתול שעבד ממליצה להציץ

rog36

New member
תודה רבה רבה

בנתיים כלום,אני מקווה שיהיה סוף טוב לסיפור.

nikush22

New member
אוי איזה עצוב...

בדקתם במרפסת שמתחתכם?
גם אצלינו פעם אבדה החתולה ומצאנו אותה כעבור 3 ימים מפוחדת ומורעבת מאחורי המזגן במרפסת של השכנים מלמטה. מרוב פחד היא לא יצאה משם 3 ימים והשכנים בכלל לא שמו לב בהתחלה. ממליצה לך לבקש מהשכנים שמתחתיכם לעשות סיבוב במרפסת שלהם, אולי הוא נדחק לו שם לאיזה פינה?
בכל אופן בהצלחה, מקווה שתמצאו אותו בקרוב...

rog36

New member
תודה על העצה!

בנתיים לא מצאנו אותו,רק לחשוב מה שהוא עובר כי הוא חתול של בית,בחיים הוא לא יצא מכאן.

למעלה