אבד לכם תוכי?! אולי זה הוא:

Amber4Ever

New member
אבד לכם תוכי?! אולי זה הוא:

ביום שבת שעבר מצאתי תוכי לבן לבן עם עיניים אדומות ומקור צהוב\כתום שורק מאוד מאוד יאפה.. אם אבד לכם תוכי שנראה ככה ואתם בסביבת מודיעין צרו קשר: 089722059 אולי זה הוא

geva

New member
אם לא תמצא את הבעלים....

אני מוכן לאמץ אותו.... כמובן במידה ואתה לא רוצה לגדל אותו בעצמך....

לוי אסף

New member
גם אני מאוד אשמח אם אתה לא רוצה

ואתה יכול ליצור איתי קשר במסרים.

bigjack

New member
רק אתמול היתה כאן הודעה ממך.......

שאבד תוכי לבן עם עינים אדומות. ופלא!!! היום את\ה מצאת תוכי כזה ומבררים אם מישהו איבד אותו. נראה לי שמישהו סובל כאן מפיצול אישיות חמורה ביותר לא שווה להתייחס להודעות של הניק הזה מצורפת ההודעה מאתמול. מס (מתוכיס) :ו Amber4Ever ו 14:55 | 17/06 אנשים אם קניתם\מצאתם תוכי מסוג קוקוטייל בצבע צהוב מנוקד או משו כזה.. עם לחייים כתומות\אדומות בסביבת מודיעין בבקשה תצרו קשר 089722059 אפילו אם קניתם אותו.. אם זה התוכי שאני מחפש פרס כספי.. הוא היה מאוד חשובה לי.. ואפילו אם אתם לא רוצים למכור לי סתם תגידו לי כי אם זה היא אני רוצה לפחות ליהיות בטוח שהיא חיה ולא לחיות בספק.. אז יש לה סימנים מיוחדים לתוכית שלי.. אם קניתם קוקוטייל\מצאתם אחד בחודשים האחרונים (מסוף מרץ) בבקשה להתקשר פליז זה הדבר הכי חשוב לי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שמי הוא ג'ייזר אנר ג'ייזר

Amber4Ever

New member
lol כנס../images/Emo26.gif

כתבתי לך הודעה למעטה אבל אני מרחיב.. אם תשים לב פה מדובר על תוכי לבן לבקן התוכי שאבד לי הוא צהוב מנוקד.. אז ששששש

Amber4Ever

New member
זה לא קקדו.. זה תוכי קטן נראה לי

תוכון.. אבל מכיוון שהוא לבקן קשה לי לדעת.. או שהוא תוכון או שהוא פרסטונה
לא נראה לי הוא בגודל של תוכון.. אולי הוא ממזר או משהו כזה (שילוב בין ציפור אהבה לבין עוד משהו
)

Amber4Ever

New member
../images/Emo42.gifביג-ג'אק.... כנס

אבד לי ב31 למרץ קוקוטיילית צהובה (אם הדגש על הצהובה) מנוקדת לפני שבוע מצאתי בבריכה כמה מטר מהבית שלי תוכון בצבע לבן אז אני לא סובל מפיצול אישיות.. הבנאדם הבעייתי פה זה אתה
קוקוטיילית = תוכון.. לבן = צהוב What the fuck?! אז תתחיל להרגיע בסדר?! כי במודיעין מסתובבים הרבה תוכים וציפורים.. אז מה קשור קוקוטיילית צהובה לבין תוכון לבן? אה אה?? אז אם צריך להתעלם מאיזה ניק.. זה יהיה מהניק שלך כי אתה סתם בנאדם שחושב שהוא מנהל ת'פורום "להתעלם מהניק" ורואה ממקום לא ידוע.. לבן לבן!!! תוכון תוכון!!!! איך זה קשור לקוקוטייל צהוב?!

Amber4Ever

New member
אבל זה עיצבן הקטע של:

יש לו פיצול אישיות ותתעלמו מהניק הזה זה ממש ממש לא פייר.. קודם תדאג להבין את ההודעה ורק אז תבוא בטענות (הכוונה לביגג'אק)

bigjack

New member
סליחה אם טעיתי../images/Emo52.gif

לא מתוך רוע. ובטח שאני לא מנסה לנהל את הפורום. פשוט בלבל אותי יום אחד הודעה שאבד ולמחרת נמצא. קבל\י את התנצלותי הכנה ונפתח דף חדש. ומה שמצאת אם יש לו זנב ארוך ומקור קטן אז זה תוכון לבן ויש לי כמה כאלה בכלוב, ואם זנב קצר ומקור גדול יותר משל קוקוטייל אז זה בטח פרסונטה אלבינו וגם כאלה ראיתי. לרוב התוכונים לא שורדים בחוץ כי אפילו העורבים אוכלים אותם. ציפורי האהבה לעומתם חזקים מאד ושורדים מעולה וכל מי שמגדל אותם בחוץ יודע שתמיד באים לכלוב תוכים חופשים מבחוץ שנמשכים לציוצים של בני מינם.

Amber4Ever

New member
הסליחה מתקבלת ו..

זה תוכון.. אבל גם אני בהתחלה הייתי בטוח זה תוכון לבן אבל הבעיה שיש לו עיניים אדומות ו-לבן עם עיניים אדומות הוא לבקן ולכן קשה להבדיל אבל ראיתי אותו והסתכלתי עליו וכאלה וזה סופי
זה תוכון לבקן

shak f

New member
אבד לך קוקטל?

היי, רציתי לדעת אם לך אבד הקוקטל, ומה הקשר לציפור עם העיניים האדומות? אני גם גרה במודיעין ואם תשלח לי פרטים אולי אני אוכל למצוא אותו, יש לי שכנה שמצאה ציפור בזמן האחרון כדאי שתיתן לי מידע כמו: צורת הנוצות שלו, צבע זנב וכו' ואני איצור איתה קשר. דרך אגב שמי שקד, ואולי גם תספר לי איפה אתה גר (באיזה אזור) שאני אדע, אולי אני גרה קרוב למקום שבו הוא ברח. תיצור איתי קשר דרך האימייל שלי [email protected] מקווה שאני יכולה לעזור ביייייי

shak f

New member
צריך עזרה? אז תן יחס

יו איש, אם אתה רוצה עזרה אני יכולה לעזור לך, גם אני גרה במודיעין, אז תיכנס לפורום ותן לי קצת פרטים על הקוקטל האבוד. שקד

למעלה