אבד לי!!

אבד לי!!

אבד לי גוזל כבן אין לי מושג כמה הוא אפור כזה עם כמה נוצות שחורות ונוצות לבנות קטנטנות תקועת לו בכנפים, יש לו עיניים גדולום והוא בוהה בכל דבר. כל המוצא יבוא על שכרו. היום, כשחזרתי מבית הספר הלכתי להביא אוכל לתוכים המתוקים שלנו (יש לנו גוזלים חמדמדים- שאפה ומאצ'ו שבקרוב יוכלו להסתדר בלי אימם ואז הם יתהלכו בחופשיות בבית או על הכתף שלי בלי סכנה שיברחו, בתקווה שנצליח להחתים אותם עד אז..) ולפתע, ראיתי ייצור קטן וחסר אונים, כנראה גוזל קטן שניסה ללמוד לעוף ולא הצליח, הוא פשוט עמד שם ובהה בי, לא ברח, לא ניסה לעוף, לא צייץ, פשוט בהה בי. התיישבתי לידו לכמה דקות וניסיתי לשאול לשמו, כשהתברר לי שהיצור הקטן לא מעוניין לתקשר עימי המשכתי לשבת שם בשקט ולאט לאט התקרבתי אליו, לבסוף הצלחתי לתפוס את הקטן (השמוק נגס בי והמקור שלו ממש ממש כואב!) והכנסתי אותו לארז גדול, שמנו לו (אני ואמא) מים ולחם רטוב והשארנו אותו בצל למקרה שאמא שלו תבוא לקחת אותו. לפני כמה דקות הלכתי לבדוק אם הוא שותה או אוכל משהו אבל הוא כבר לא היה.. הוא עזב בטרם הספקתי למצוא לו שם. אני מניחה שאמא שלו לקחה אותו, מצד אחד אני עצובה ומצד שני זה משמח אותי שהוא חזר למשפחה שלו. בכל מקרה אם במקרה אתם מוצאים גוזל קטן שנראה כמו ינשוף מעוות (יש לו עיניים ממש גדולות ביחס לראש) או לחלופין כמו עורב עם עיניים גדולות במיוחד, אז תדעו שלא קוראים לו כי פשוט אין לו שם.. ואתם מוזמנים להביא לי אותו שאטפל בו עד שילמד לעוף. תודה.

white queen

New member
חחחחח...איזה חמודה...חחחח

אני בטוחה שהוא יחזור .....לא נורא.....

למעלה