אבדן

אבדן

גם לאבד תחושה,זהו אבדן. להביט בעינייך,ולא להרגיש מאומה ובלב כבר מתחוללת המהומה לא מוצא עצמי,רק אבדה לא מסוגל לחוש אליך כלום לא אהבה,גם לא שנאה סתם,פרווה,של נטול נשמה ובכל זאת רוצה אבל תגידי לי..מה ?

zviki8

New member
../images/Emo35.gif אולי פוחד לתת לרגש להכנס../images/Emo35.gif

אולי אתה פוחד לתת לרגש דריסת רגל, להכנס לתוך הלב. אולי התוצאה תביא לשינוי כה קיצוני שאינך מסוגל לקבל.

זה לא מהפחד

זה מההכרה,שהרבה רגשות עזים שהייתי בטוח,שהרגשתי התפוגגו לי תוך שבועות-חודשים זה,מה שלי מפריע.

zviki8

New member
++ידוע++

זה דבר ידוע וקורה לאנשים מסוימים במקרה. אבל צריך בכל זאת לתת לרגש להכנס. לא לפעול בחופזה אלא לאט להתענג. לתת לזמן לעשות את שלו, להכיר את הזולת, לעומקו. ואז אולי הרגש לא יברח, אלא יתעצם.

galiai

New member
למרקי קקטוס

תודה לך על המילים הטובות שלך אלי טוב שישנו מקום קטן שאפשר לכתוב בקרעי רגע אני חדשה כאן ורואה מה קורה ממש יופי שמחה להכיר אותך ואולי כדאי לתת קו חוט מחשבה לכל הכתוב כאן?

חוט המחשבה הנו..

כיתבי חופשי,כפי שתרגישי כל זמן שאין עלבונות הכל חופשי פה זה המוטו ותמונות מענינות תתקבלנה בברכה ברוכה הבאה לכאן.

maxima

New member
קקטוס..........

מה שאתה מחפש נמצא בתוכך.........

maxima

New member
ואתה??????

מחשב????? אתה הרבה יותר משוכלל המחשב הוא גולם שעושה מה שאומרים לו האדם הוא מכונה מעולה עם מוח ששולט עליה

maxima

New member
לא קקטוס................/images/Emo22.gif

אני מנוסה ......... בשליטת המוח על הדינמיקה הנפשית והגופנית וכל אחד יכול אם הוא רוצה ואני מבטיחה לך שאדם הוא הרבה מעל מחשב גולם

שליטת המח

על הדינמיקה הנפשית זו אמירה של "פולניה".. היא טובה לדינמיקות התנהגותיות של מלחמה,והתמודדות בחברה. אך,אין אויב גדול מזה-לאהבה זו דעתי מקסימה.

Aיילת

New member
למרקי......./images/Emo140.gif

לשם שינוי , הצדק עמך ואיני חולקת על דעתך הפעם.... אבל רק הפעם..... Aיילת אורחת לרגע

maxima

New member
מה פתאום........

מה קשר פולניה למוח........
שליטת המוח על הדינמיקה הנפשית זה שליטה על איך לא הריב לא התרגז לא לעשות שטויות איך לשמור על בריאות הגוף והנפש ואיך לאהוב בגדול........

Vאמת שבין פולניה למח

ממש אין קשר יש רק היומרה ל.. ורק ביננו.. לעשות שטויות זה דוקא רצוי וטוב ובמיוחד כייפי

למעלה