אבדות ומציאות B-)

מייק 48

New member
אבדות ומציאות B-)

בלו לאב, זה בשבילך בתקווה להחזרת החיוך האבוד. זה גם בשבילכן בנות הפורום המתוקות, אולי יעלו כאן עוד כמה חיוכים (שווה משהו). לוקח את הזמן (יהונתן גפן) _________________________ אם אני רואה אשה פנויה אני שואל אותה: ``מה בנוגע?`` אם שואלים אותי מה שעה אז אני טוען שאני לא יודע. אם אני רואה גנב אני נגנב איתו, או, או ואם אני רואה זמן בסביבה אני לוקח אותו, לוקח ת`זמן. אם בסיבוב ניגש אלי שוטר אני מושיט לאזיקים את הידיים אם מתחשק לי להיות עצוב אז אני נוסע לכיוון ירושלים. אם אני רואה חתול אני לטובתו, או, או, ואם אני רואה זמן בסביבה אני לוקח אותו, לוקח ת`זמן. אני יושב בשקט על ספסל לא ציבורי ולא שואל את אף אחד מתי תורי נשען על הירח ומביט איך העולם מסתובב כמו תקליט יש טיפוסים שמתייחסים אל החיים כמו אל טיול מאורגן, אבל אני לא נוסע, אני לוקח ת`זמן. אם - אומרים לי שאני טועה אני אפילו לא מתחיל להתווכח אם - מספרים לי שהתחילה מלחמה אז אני עובר לצד שמנצח. אם אני רואה זקן אשמע בעצתו, או, או, ואם אני רואה זמן בסביבה אני לוקח אותו, לוקח ת`זמן. אני יושב בשקט על ספסל לא ציבורי ולא שואל את אך אחד מתי תורי נשען על הירח ומביט איך העולם מסתובב כמו תקליט. יש טיפוסים שמתייחסים אל החיים כמו אל טיול מאורגן אבל אני לא נוסע, אני לוקח ת`זמן... שלכן באהבה ובחיוך מייק

שלום לך מייק

עברתי היום על כל ההודעות משבת, מאחר ולא הייתי ליד מחשב. והייתי מופתעת מהתגובות הכל כך מדהימות שלך. מי אתה??? אנחנו כל כך צריכים אותך כאן, מקור להשפעה ולהרמת המורל. אתה פשוט מדהים ואין לי מושג איך הגעת לכן, אבל את פשוט מתנה. לי יש אמון עדיין במין האנושי שיש בו אנשים מקסימים ואתה רק מוכיח לי שאני בכל זאת צודקת ולא סתם אדם נאיבי. תודה רבה לך מכל הלב והמון אהבה. חיבוק גדול ניב

מייק 48

New member
היי ניבוש מתוקה !!

היי ניבוש חומד, מקוצר זמן אספר משהו חפוז: יש המון אנשים מקסימים ואמונך במין האנושי מוצדק גם אם את נאיבית !! הפורום הזה הוא דוגמה ומופת לקיומם של האנשים הנפלאים !! הבנות (ואם יש אז גם הבנים) כאן הן עדות לקיומה של אהבה ענקית !! תגל, ניב ומאיה - אתן מופת ודוגמה לכוחות נפש ללא גבול !! התחלתי לכתוב בפורום 40 פלוס, שם אני מצ`וטט כמה חודשים, ונחשפתי שם להודעה של תגל על עצמה. משם הדרך לפורום הזה היתה קצרה ומאז אני שבוי בקסם. אני חושב שליבי זקוק לכן, בנות מקסימות - אתן המתנה עבורי. על עצמי אספר בהזדמנות, אתן יכולות לכתוב אלי לדואר האלק` הרשום - מבטיח להשיב על הכל. ארשום לכן גם טלפונים שלי ואשמח לשמוע את קולכן בטלפון. אני כותב גם בפורום 40 פלוס ביחד עם אנשים טובים מאד. ניבוש, גם אני מאמין עדיין במין האנושי וגם אני נאיבי מהיסוד. שלכן בהערצה חיבוק חזק המון אהבה מייק

כל הכבוד לך, גרמת לי לבכות

וזאת משימה ממש קשה. אתה מקסים!! ואנחנו כאן לשרותך בכל מצב, גם אם רע ומגעיל, אתה לא חייב להיות רק התומך! תודה. ניב

מייק 48

New member
תודה חומד !!!

תודה ניבוש חומד !!! גם לי בא לבכות עכשיו כשאני רואה מה כתבת, אלא שאני באמצע העבודה בין אנשים... אז אחשוב עלייך ואבכה אח``כ, ליד הים. אם יהיה לי רע ומגעיל - אני יודע כעת לאן לבוא לקבל אהבה. כעת, אם גמרת לבכות, קחי חיוך אחד גדול גדול והדביקי אותו על פרצופך עם דבק מגע - שלא יירד בכביסה... שלכן באהבה מייק

הי שוב ופעם אחרונה!

אל תדאג לי, יש לי תמיד חיוך על הפנים, אני אדם מאד אופטימי ומשועשע מהחיים, כך, שיש לי הרבה מה לתת כאן! ותזכור את מה שאמרת.. בי ניב

למעלה