אבדון

moran.l

New member
אבדון

אבדון

רצון לכוד במעטפת שכלתנות זו האחרונה לא תיתן לו ל ה ת ב ... מפחדת. התשוקה עצורה ע``י כבלי ההיגיון ה צ ב ו ע מתפוגגת. מאוויי נפלו לרשת הנכון האינסופי והם משתוקקים לחורים בה. במלחמת הכוחות בי אף אחד לא ניצח ובכל זאת יש מפסיד - א נ י. נחלשתי. מאסתי במלחמות המוחקות את עצמי והאבסורד שבעניין הוא, שבעטיין כבר לא נותר בי כוח להרים דגל לבן. עצמי.

Dovsha

New member
שאלה לי אלייך

חשבת פעם לפרסם את מה שאת כותבת? [אני יודעת שאת כותבת למגרה או שלא...] ואני יודעת שאת כותבת מתוך תוכך כאן ולא למטרת פרסום - אך אני מכירה גורמים שדרכם יהייה אפשר לעשות משהו עם כל היופי שאת כותבת...

tairon

New member
אבדון זמני רק בכדי לצאת ממערבולת לדרך חדשה

אל תרימי דגל לבן לא הגיע הזמן כל חולשה נהפכת לחוזק אם רק תרצי אל תחששי אל תתני לפחד להשתלט החוזק הוא מבפנים כנסי פנימה מצאי אותו את המטמון הקרוי חוזק ושתמשי בו לצאת מאבדון אל דרך אחרת כי בדרך האחרת שם האושר כי בסוף כל מנהרה ישנו האור ובסוף כל מלחמה בא השלום עדין לא הפסדת למרות שלעיתים זה מרגיש ככה מורןl לך עם המון אהבה

איפה שהוא בעולם.

אני כ``כ מסכימה עם מה שמורן כתבה, זו מלחמת עולם אינסופית השכל והרגש, וגם לי לפעמים נמאס לנטרל את הרגש ולתת לשכל להנחות ולהוביל. אבל אלו הם החיים, הרי בשביל זה אנו בנ``א ולא חיות הפועלות עפ``י אינסטיקטים. ולפעמים האור בקצה המנהרה הוא סה``כ פנס המשאית הדורסת ממול. אבל מורן, כשאת חושבת על השקיעה תזכרי שאם השמש לא תשקע היא לעולם לא תשוב לזרוח, וכשאת מביטה בחשיכה תזכרי שרק כך ניתן לראות את הכוכבים, וכשאת רואה את הירידה תזכרי שכל ירידה היא עלייה תלוי בזווית הראייה, וכשאת חושבת על כך שלכל דבר טוב בעולם יש סוף זכרי שגם לכל דבר רע סוף, כן, בחיים גאות ושפל כמי ימים. ומסתבר שאיפה שהוא בעולם קיימת נקודת איזון בין הרע לטוב , הן במישור הגלובלי והן במישור האישי אצל כל אחד. איני יודעת מהו המדד, ובכלל החיים האלו הם משוואה עם המון נעלמים וללא אף נוסחא , אבל כך אומרת ההסתברות.

מורני !

New member
ממי... את מאמינה בדברייך?

תזכרי את הדברים האלו את... כשאת מתעוררת באמצע הלילה בגלל הכאב המוחשי של הנגיעה... נקודות איזון בין טוב ורע... תזכרי את זה... אלו מילותייך שלך.

קרני

New member
באשר אבדנו אבדנו?!? ;-)

לא ממש... לפעמים נגמרות האנרגיות לפעמים הפחד אוחז ולא נותן מנוח, ולא נותן למאוויים הכי טבעיים שלנו לזרום אל תוך הים הזה שטאי וכולם מדברים עליו. ואפילו בים לפעמים מרימים דגלים... אבל אחר כך גם מורידים אותם, עונות שחולפות להן... נראה כי הים אין סופי, והעונות מתחלפות להן וחוזר חלילה, ורק החיים שלנו לא ממחזרים עצמם, רק אנחנו חיים פעם אחת... ואני שואלת, אם אנחנו חיים פעם אחת, למה אנחנו כל כך מפחדים?!? למה אנחנו נלחמים? מפסידים? למה אנחנו מרשים לעצמנו אבדון עצמי? תני לעונה לחלוף, תחיי אותה תחכי לעונה הבאה ותחיי גם אותה... תחיי! שולחת לך טונה של אנרגיה וחיוכים :) שלך אני

למעלה