"אבדה תקוותינו"...

violante

New member
"אבדה תקוותינו"...

אני תלמידת מגמת תאטרון י"ב - מיואשת, מדוכאת וחסרת אונים... בחרתי לביים את ההפקה ליחידה המעשית האחרונה שלנו - מחזה באורך מלא. אני בחיפושים כרוניים כבר שלושה חודשים ואני גאה (או יותר נכון - נואשת) להכריז: "אבדה תקוותינו"... אני לא מוצאת מחזה! אני מחפשת משהו לא ראליסטי, ומצד שני גם לא אבסורד כבד (בקט,יונסקו, פינטר וכו´), אם למישהו יש הצעה? עברתי כבר על כל המחזות בעולם כמעט.. יש לי עד 9 משתתפים, יותר בנות מבנים. קומדיה עדיפה על טרגדיה. אני זקוקה לעזרה - התגייסו למעני! כל רעיון ייתקבל בברכה! תודה - תודה! violante

New member
אוקיי, ניסיתי לכתוב

לך תשובה ( ארוכה יחסית) ל"בעיה" שלך כבר אתמול בערב ואני רואה שההודעה לא נקלטה, אז אני אגש פשוט לעניין ואמליץ לך על שני מחזות: הראשון הוא "ביקור הגברת הזקנה" של פרדריך דירנמט. והשני הוא "מבקר המדינה" בניסוחו של אילן חצור. שניהם מתאימים מבחינת כמות השחקנים שיש לך, אבל זה יעזור מאוד אם תתמקדי ותגידי איזה סוג בדיוק של מחזה את מעוניינת להעלות...

violante

New member
אז ככה...

את שניהם אני מכירה.. את "מבקר המדינה" אני אישית לא אוהבת, ואת "ביקור הגברת הזקנה" אני אוהבת מאוד, אבל הוא נדוש וגם למדנו אותו בכיתה, אז הוא גם יצא לכולם מכל החורים. כמה חבל... אני רוצה משהו קומי.. הסגנון של ברכט, של חנוך לוין = תאטרון אפי! זה סבבה! אני ממש אוהבת! אבל חבל שכל המחזות הטובים כבר הוצגו מליון פעם ונשחקו לגמרי.. אנשים בהפקה שלי (ואני) רוצים להתנסות במשהו קצת יותר רענן. אני לא נעולה על שני היוצרים האלה, חלילה, אבל אם את מכירה יוצרים (כמו דירנמט, לדוגמא, ואחרים) שיש להם מחזה (פחות מוכר) שיכול לדבר אליי - אני אודה לך מקרב לב!! יפעת.

New member
הבנתי שאת לא מחפשת את "המוכרים"

אבל אם כבר אפי אז אולי "מעגל הגיר הקווקזי" או אמא קולאז´" ?

למעלה