אבדה התקווה

אבדה התקווה

כמה שמנסים להאיר פנים לחשוב על המחר ולקוות עד מתי ניתן לקוות? עד שמכה בך המר יותר ויותר עד שאין שמץ של ראייה אופטימית או איזכור של שלום בראשך עד שהעולם של אתמול ייחרב וייהרס יותר ויותר משנאה עד מתי ניתן לקוות? נדמה שהתקווה נמסה כבר מאתמול שלשום מבין אצבעותינו השלום נמחק מראשי ומלבי על כך שאין סליחה לסופי אין סליחה לסופכם אין סליחה למעשי הפשע עקובי הדמים שלא ידע העולם עד כה אין סליחה לבי הפסיק לסלוח לקוות עכשיו כל שנותר הוא לחכות לרע ביותר שממש קרב טרור עולמי מי היה מאמין? טרור עולמי! מלחמה! מוות! מילים כאלו שנשתמש בהן שהשתמשנו וכנראה שלא נפסיק להשתמש לא יהיה שלום לפניו יבוא הסוף כל שנותר הוא לבכות

אוי... את צודקת

וכמה שאת צודקת... למה לאנשים שרוצים שלום אין מילה בעולם הזה?! למה הפתרון היחידי הוא מלחמות?! למה ליחיות כל יום בידיעה שאתה יכול להתפוצץ בכל רגע?! למה לבכות?! מלחמת עולם 3 תתחיל בקרוב... ואנחנו נמות... מאחלת לכולכם אחלה חיים... "העולם הזה מסריח מניו-יורק ועד רפיח"

yellow cheese

New member
"עוד לא אבדה תקוותנו".....

ככה אומרת שורה מהמנון המדינה שלנו.... צר לי להגיד לכם אנשים.... אני את התקווה שהייתה לי בשלום איבדתי... אני מתקשה להאמין בשלום עם כל מה שקורה. השלום לא יגיע וזו עובדה.. קשה לי לומר את המילים הללו...אבל הPEACE שעל הצוואר שלי לא משקף את האמונה שלי בשלום.... אני שוקלת לזרוק/להשמיד/להחביא את הPEACE הזה...כי אני כבר לא מאמינה בשלום. השלום זה משהו שישאר בגדר חלום בלבד.... אין תקווה.... הדבר היחיד שנשאר להאמין בו זו האהבה... מי יתן ויפסיקו כל המלחמות הללו..... והשלום יהיה בגדר מציאות! שלא נבכה ונתאבל על קברי בננו, ידידנו, אחינו ועמנו.. שהכל יהיה ורוד.... למרות שזה לא קל תנסו לא לאבד את התקווה... התקווה שיום אחד נחייה בשלום ובאהבה! ממני, שירלי(איבדה תקווה) כהן!

התקווה

ההמנון שלנו שמו התקווה אסור לנו לאבד תקווה אמנם איבדנו איבדנו המון אני חושבת שאנשים שאין בהם רצון לשלום ינצחו הם פנטים כלומר להם יש אמונה שמוות פותר "מוות לערבים" אמרו פנאטים יהודים "מות אל יהוד" אמרו מוסלמים והיהודים והמוסלמים המאמינים בשלום אין להם כלים כי הם לא קיצוניים אין דרך לפגוע במלחמה ללא מלחמה ואיך נשיג שלום אני אתפלל תשובתי היא האמונה בשם אלוקנו באנשים הפסקתי לבטוח כי רצונם אינו בשלום אינם רוצים לשמור עליי מרוע וממוות אני מאמינה שהיחיד שמסוגל להילחם בשנאה הוא השם (לחלונים שביננו שעד כה החשבתי את עצמי לאחת השם הוא האהבה) הנשק היחיד שיש לנו היא האהבה אני אתפלל ואבקשכם שתעשו אותו הדבר לכל מה שאתם מאמינים שיעזור אתפלל לשלום לחיים לאהבה שלום עכשיו אהבה עכשיו ולא אתבייש ברצוני לשלום אלחם למענו

yellow cheese

New member
ועל כך נאמר....

אמן אמן ושוב אמן!! בתקווה לחיים טובים ומאושריםםםםם!!! שירלי (מאמינה או לא?!) כהן!

למעלה