אבא...

אבא...

(הרגשתי צורך לכתוב את זה שוב...כאן). איך לומר את זה?...אני לא מרגיש כרגע כלום. לא רעב, לא עייף, לא שמח ולא עצוב, שלא כועס..בטח שלא עלייך עבר כבר כ"כ הרבה זמן, ואיך אני יכול לכעוס עלייך...שהלכת? אפילו הפסקתי לחשוב מה היה קורא..אילו. לא רוצה לחשוב יותר, טוב לי בראש הקטן שלי, נקי מרגשות, עם הפנים קדימה..בלי להציץ אחורנית, נכוןן...אני מתגעגע.. ואיפה שהוא הייתי רוצה שתיהיה לי עוד דקה איתך.. להגיד לך מה שהייתי רוצה, אבל גם אם תיהייה לי הדקה הזו..אין לי מושג מה אגיד לך... חוץ מאולי....אני אוהב אותך....למרות...! הגשם של מאי..השמש של ונוס..ספר חדש משמעם אותי. הנוף של גמלא, והאוויר של הפסגות, אין אווירה של דיכאון, סתם עוד יום שישי אחד, אחר הצהריים מעיק שכזה, בלי לעשות כלום. ולא יודע למה..חושב עלייך. כשיכולתי להגיד..שתקתי, כשיכולתי לחבק..קפאתי, אני מנסה להוציא אותך מתאי הזיכרון שלי.. ומצד שני- מנסה לשחזר את הרגעים המהירים שהיינו יחד...ומת לשכוח! אף פעם לא דיברנו באמת.. אף פעם לא חלקנו מחשבות.. קדמוניות מגושמת שכזו, בלי מילים... האם אי פעם הבנו אחד את השני??? פעם אחרונה שנפגשנו, היית כ"כ בעולם משלך..כדרכך..שאף פעם לא קיבלתי. ואני...הייתי ילד קטן, שלא מבין, ולא רוצה בכלל. קשר מפוספס....ועכשיו זה חסר לי.. אני נוהג בדרכיי..שהיו דרכך, מנסה לא לשכפל אותך...ולא מצליח, חושב עליך משום מקום..מהמקומות שאהבת להיות בהם...לבד. מאותם נחלים ודרכים, וחופים, ונופים...שאף אחד לא ידע להגיע אליהם.. ואתה...לך זה היה שיגרה.. מתהלך לי באותן דרכים..וכןן...אותן דרכים שלך...אפילו במקום שאהבת ללקט פטריות יער..במקום שראינו יחד את שפני הסלע.. לא אהבת אותי...אי פעם?? האם אי פעם...הייתי חשוב לך? אם אי פעם רצית לאהוב אותי כמו שאני רוצה לאהוב אותך... אני רוצה סימן.. לא משהו גדול..לא רעידת אדמה, לא פיצוץ שיחריב את גוש דן, לא רוצה חזון אחרית הימים, ורוצה רק לדעת...שחושבים עלי- שם למעלה. שישמרו עליי שאני לא אפול, שילמדו אותי לעוף, שהלב שלי...לא יהיה מחורר כולו...<דרכך> זה לא יום השנה שלך..אני אף פעם לא זוכר את התאריכים. אולי בתת מודע שוכנת לה איזו שהיא מודעות, אולי יום ההולדת שלך.. אולי מתי שהגעת,, אולי מתי שרצית.. אולי מתי ששנאת,,חלית, אולי מתי שהפסיקו לך החיים, והתחיל לך העולם האמיתי לחדור לורידים, רוצה לברוח,לראות אותך,למות, לחיות איתך, מתגעגע ואני לא מכיר אותך.. ואותי..אף אחד לא מכיר.. אני- תולדה של כל מה שלא אהבתי בך.. אבא...אתה חסר עם אהבתך..לטבע, לים, לאדמה.. ולי...

נגיעה עכשווית../images/Emo201.gif

אתה יודע, פעם כתבתי מכתב מאד דומה לאבי,(אבי בחיים, שיזכה לשנים ארוכות). תמיד חשבתי שלאורך השנים אני הבת שתמיד נמצאת בחוץ, לא שייכת, הרגשתי מן בדידות כזאת ורחוקה מההויה המשפחתית. תמיד שאלתי את עצמי האם הוא באמת אוהב אותי? הריי אני מאומצת, האם היה זה רצון של אימי בלבד והוא לא רצה בכלל? אבי מאד אוהב את הטבע, תמיד היינו יוצאים לטיולים משפחתיים, יורדים בחבלים מצוקים, ואני הייתי הפחדנית נורא, כולם נהנו ולי הוא התמיד היה אומר שאני הורסת הכל. אף פעם לא הרגשתי תקשורת כלשהי איתו, תמיד פניתי לאחותי הגדולה בכל דבר בחיים, מאד חששתי מהתגובות שלו, לא הייתי ילדה קלה לכן הייתה בי תחושה שהוא לא גאה בי כלל. אבל אתה יודע עם השנים הכל נגלה לי אחרת, איך שאיתרתי את משפחתי הביולוגית ויצאתי למסע שורשים גיליתי את אהבתו החזקה של אבי אליי, עד כמה אני יקרה לו, אפילו ראיתי דמעות בעיניו כשחשש שאעזוב אותו לטובת הביולוגים. ומאז נוצר בינינו קשר שקשה לי לתאר, הוא כל עולמי, כך למדתי להעריך את כל מה שנתן לי במשך השנים, הריי הדבר הכי חשוב שהוא נתן לי זה---החיים. אז אתה מבין, כמה שתשאל את עצמך, ותחיה בחוסר מודעיות לגביי אביך עליך לדעת שלפעמים הורים מראים לנו את אהבתם בדרך שלנו לא נוחה, אבל הם אוהבים ובשיטה שלהם הם מלמדים אותנו על דרך החיים. ואת זה תמיד תזכור ותלך רק במחשבות כאלו, שהדבר היקר לו המשפחה. לפעמים כשאדם יקר הולך לנו, אני מגלים את הצד ההפוך שלו, מי היה הוא באמת, ומה הוא השאיר מאחוריו.

sunny8

New member
שתהיי לנו בריאה, דרומית חמודה אחת.

את יכולה לכתוב טלנובלה, ואם אכתוב יחד איתך , נעשה מליונים. טלנובלה חוצה יבשות טרנסאטלנטית. חחחחחחחח בטוח יהיה בסט סלרס!

היום אני באמת זקוקה לבריאות...........

אוףףףףףףףף דלקת ריאות בקיץ, איזו מכה, הורג אותי, אין לי אויר לנשימה. כבר שתיי לילות בלי שינה, מרגישה שמתמוטטת. את האמת סאני טלנובלה אולי קצת קשה, אבל אני בכתיבת ספר אהבה, יקח לי הרבה זמן מפעת הזמן אבל מאמינה שבסוף אסיים אותו בהצלחה.

sunny8

New member
יפה לך, ותרגישי טוב ../images/Emo57.gif

גם הבת שלי עם דלקת בגרון ואנטיביוטיקה בכמות שתספיק לפיל.

zahav2007

New member
רחלי!רפואה שלמה!../images/Emo193.gif

תשמרי על עצמך!!! גם אני הייתי חולה מהזיהום שהיה כתוצאה מהשרבים שהיו...וזה היה סיוט! דרך אגב,יש לי ספר יפה להמליץ לך: "לכל אדם יש שביל" של -אורניה יפה ינאי. תרגישי טוב

ע ו פ ר ה

New member
לך נגיעה עכשווית ולך רחל היקרה

הכתיבה שלכם נוגעת ללב. את הספור הזה אולי רחל מכירה, נדמה לי שכתבתי אותו פה ואם לא אז זה נראה לי מתאים. לפני מספר שבועות, תוך כדי ציור וכתיבה אינטואיטיביים פתאום התחברתי לתחושה מאוד חזקה של הילדות שלי. אמא שלי לא אהבה שיחבקו אותה כילדה ולכן לא חיבקה את ילדיה. התחושה שעלתה בי היתה מאוד קשה. משהו קר כזה. אמי שתבדל לחיים ארוכים עדיין בחיים ולמרות זאת הרגשתי שלא נכון לי לדבר איתה על זה. נכנסתי להרפיה עם דמיון מודרך ובה דימיתי את עצמי ממצב תחילת הגלגול הזה ועד היום כשאני מחובקת על ידי אמא שלי. חזרתי על ההרפיה הזו פעמיים. אחרי שבוע פגשתי את אמי. נסעתי עם בתי לבלות שם את אחר הצהריים. הדבר הכי מרגש שקרה לי באותו ביקור ואני סוחבת אותו איתי עד היום הוא החיבוק שאמא נתנה לי כשנפרדנו. חיבוק ענק ומכיל. חיבוק שזוכרים כל החיים. היא חיבקה אותי לפני מספר שנים כשהייתי במשבר ובכיתי אבל הפעם זה היה "חיבוק בלי סיבה". המסר שלי לשניכם הוא, שבעזרת דמיון מודרך, ניתן גם לנהל שיחה עם הורים - ולא צריך מישהו שינחה אתכם. ניתן למלא חסרים. המוח לא מבדיל בין מציאות לדמיון ואין לו זמנים, הכל הווה. רק צריך לדבר איתו במשפטים חיוביים כי הוא לא קולט משפטים שליליים. אז שיהיה בהצלחה. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

עכשיו...אולי תבינו...

למה התכוון המשורר...שכתב והזכיר את המונח "עומק".. אתם קולטים איזו תת רמה...שאתם מביאים לכאן? ביקשתם שנעלה...זכרונות מאיך שהיה הפורום הזה פעם, ביקשתם לגעת קצת בשיתופים ...בתעוזות... נגעתם...קצת, ונסוגתם. אבל כנראה...שבאמת מדובר על חומר אנושי...ואחר, איני מבין איך אפשר להגיב להודעה ריגשית...ולא משנה של מי, ולשרשר תחתיה...שטויות.. עבור תגובות אישיות...יש מסרים אישיים, קטונטי... איכזבתם.

ע ו פ ר ה

New member
כל מה שהבנתי הוא

שאתה כועס ומאוכזב. מותר לך. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

יצאת במסע השמצות?

זה פורום יצירה? תחרות יוצרים?. לא הבנתי בדיוק......פוזות ופרוזות לא עלינו,משוררון קטן שכמותך!ואולי תזדהה בלינק הישן שלך שנוכל לדעת בדיוק מי המשורר?

למעלה