אבא

צודקת

עזרה מקצועית היא לא בושה. אבל, בגלל שאני מרגישה שאני מאבדת אדם יקר-אבא, אני לא חושבת שצריך בשביל זה עזרה מקצועית. וברגע שאני אסגור את הפינה, אני אמנע ממנו את האפשרות לתפקד כאבא שלי, צעד שאני לא רוצה בו. אני מבינה אותו,בגלל זה אין בי כעס אלא רק כאב. בקשר לילדיו, כנראה אני הטעיתי בכתיבה שלי. אני נהנית איתם ואוהבת אותם. תודה

לא בהכרח

זה לא חייב שטיפול ירחיק אותך מאבא שלך, ממש ממש לא. טיפול יתן לך כלים חדשים להתמודדות ואולי אפילו דרכים שיאפשרו לכם לתקשר.

my sunshine

New member
סגירת פינה כפי שאת קוראת לזה

היא היכולת לקבל אותו כפי שהוא לא לכעוס עליו ליצור איתו מערכת יחסים שבה אין כעס שבה יש יכולת לתקשר בצורה טובה יותר האמיני לי, החיים שלך יראו אחרת...

כואב לקרוא מה שכתבת..

אני מאחל לך שיבוא אליך יום אחד..ויחבק אותך חיבוק אמיץ. יש כאלה שאבותיהם כבר לא יכולים לחזור...

36alma

New member
טוב שאתה פה, לרענן לכום את הקלבסה

לזכור שאין בר יותר רגיש, פגיע ועדין בעולם, מילד שלך......

N D R

New member
קחי בחשבון שאולי גם לו אין ממש

תשובה. יום אחד (מקווה במהרה), כשהוא יפנה אליך, קחי בחשבון שיתכן שרק יום לפני מצא את התשובה. מאותו רגע, צריך להסתכל רק קדימה.

R a c h e li

New member
אבא.....

זו משוואה עם נעלם שעדיין לא הצלחתי לפתור אצלי זה גם אמא... בעצם משוואה עם 2 נעלמים

bibi12

New member
כמה

מבין אותך..... אני בן 48.......בגיל 5 הורי התגרשו....והחתן של אימי אימץ אותי.... כשהייתי בערך בן 28 ניסיתי לחפש אותו...אכן מצאתי ואולם נדחתי על הסף......בתואנה משונה שיש לו משפחה והיא לא מכירה את עברו ואותי.... מאז ועד היום לא ראיתי אותו..... להגיד אוהב אותך אבא.....??? למה???? אבא זה לא רק להשפריץץץץץץ שיהיה לך בהצלחה.... ותהיי חזקה..... ו

אלה43

New member
גם אני מבינה אותך

אבא שלי עזב את הבית כשהייתי בת 14. סגר את הדלת ובנה לו חיים חדשים. התנתק. גם כשהייתי קטנה יותר הוא לא היה כמעט בבית. לקשר שלנו אין שורשים ומכאן שכל רוח קלה מעיפה אותו ושוברת את ענפיו. וגם היום כשאני אמא לילדים ורוצה שיהיה קשר הכי כייפי בין סבא לנכדים... לא תמיד מצליחה. לא מתגעגעת לאבא שלי. זה משהו שמעולם לא הכרתי ולכן גם לא יכולה להתגעגע. כמהה לאותו האדם, אבא שלי, שיקבל אותי תמיד באהבה, כמו שאני. וגם היום, כשעיקר הקשר נוצר רק כשאני יוצרת אותו, הילדה הקטנה שבי שבה ומבקשת, תהייה אבא שלי, כי אהבה של הורים, אהבה ללא תנאי, לכך צמאה נפשי. מאבא שלי.

למעלה