אבא שתמיד דואג

tha simsit

New member
אבא שתמיד דואג

אני אבא של מאיה והיא נוסעת ב19.10 בבקשה עם מישהו או מישהי יכתבו לי איזה רשימת דברים קטנה שהיא צריכה לקחת אני הכי פוחד ממזג האויר לשמונה ימים כמה גופיות גרביים סריגים וכו תודה

זה מאוד מאוד תלוי במזג האוויר

המלצה חמה שלי: כמה חולצות ארוכות/סריגים, 8 חולצות קצרות מעיל או שתיים מחממים, נעימים ונוחים (אין צורך בדובון זאת לא העונה בינתיים אלא אם כן היא סובלת מקור בצורה קיצונית). בכל מקרה העיקרון הוא שיטת הקליפות חולצה קצרה מעליה מעיל או מעליה חולצה ארוכה ומעיל ככה שהיא תוכל לפשוט מתי שיהיה לה נוח. נעליים נוחות שאפשר לעמוד (כן כן, לעמוד!) בהן הרבה זמן וכמו כן זוג גרביים לכל יום... זהו פחות או יותר לדעתי (כמובן וכל שאר המובנים מאליהם).

thunderstorm

New member
קודם כל - תירגע ../images/Emo140.gif

הבת שלך מספיק גדולה, ואני בטוחה שיהיה בסדר
בטאגליינס יש רשימת ציוד מומלץ. ורוב הסיכויים שהיא גם קיבלה/תקבל רשימה מהבי"ס. בקשר לביגוד - תבדקו מה מזג האוויר שם, ולפי זה שתחליט מה לקחת, זה תלוי גם עד כמה היא רגישה לקור. לגבי הכמות - היא צריכה לארוז כמו שאורזים לטיול בחו"ל של שמונה ימים, אין שם הליכות ארוכות או מסעות מפרכים. מה שכן - גרביים ולבנים - תמיד זוג אחד נוסף. רצוי לקחת כמה גופיות/חולצות ארוכות, טרנינג/פליז, מעיל גשם (כי הכל יכול להיות). אבל שוב - לא להגזים. סה"כ, מבחינת הלבוש, אורזים כמו לטיול בחו"ל, צריך לבדוק את מזג האוויר ולארוז בהתאם. לא מסובך, ואני בטוחה שהבת שלך תסתדר יופי

digitalman

New member
גם אני אבא של מאיה

מאיה שלי כעת בפולין, במסע, היום יש להם 3 מעלות, וקר ביום חמישי כשהם צפויים לחזור אמור להיות 5- מעלות ושלג. משיחות טלפון יום יומיות שלה, צרף לה גטקעס, גופיות פלנל או תרמיות, כפפות, צעיף, מנות חמות (כי האוכל לא טעים), ממתקים להמתיק את החיים, מטריה, כובע, והרבה חיבה ואהבה בהצלחה עופר אבא של מאיה

גם אני אבא של מאיה-סתם לא אבל

אבל אני גם נוסעת ב 19 החודש חברות שחזרו אתמול אמרו שלא מספיק להן מה שהן לקחו היה נוראאאא קר וה 19 לחודש זה יותר אמצע העונה והרבה יותר קר ---לקחת המון פליזים זה הכי חימם אותם שם וכפפות צעיפים וכובעים!

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכים הבאים../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif

תתלבשו חם.. פולין היא ארץ קרה.

למעלה