אבא של עופרי

אבא של עופרי

שלום לכולם לפני בדיוק חודש נולדה לנו בת, פגית בשבוע 28 ומשקל 670 גרם, היום היא עדיין מונשמת לאחר שלושה ניסיונות גמילה מהנשמה שלא צלחו, אני מודאג מהשלכות ההנשמה הממושכת. האם מישהו עם ניסיון יכול קצת להרגיע ולעודד? תודה מראש אבא של עופרי

מזל טוב וברוכים הבאים../images/Emo39.gif

היא מונשמת עם טובוס או בCPAP? כמה היא שוקלת עכשיו? יש כאן ילדים שלקח להם מעל חודש להגמל מהנשמה,והם גדלו להיות ילדים חמודים. את החוברת של העמותה שלנו יש לכם?

את החוברת יש לכם?

קרא את תשובתה של טלי של האור והנס... (איתן שנולד בשבוע 25,הונשם מעט עם טובוס ומעל חודש עם CPAP, הוא בן שבע וחצי ובס"ה בריא.)

ברוכים הבאים../images/Emo140.gif

מצטרפת לשאלה אם מדובר ב טובוס ? בני היה מונשם בטובוס יותר מחודשיים.. כמעט רצופות.. נסיונות גמילה גם לא צלחו ומה שעזר לנו בסופו של דבר היו סטרואידים[ שגם להם יש סיכון מסויים] כיום הוא כמעט בן 3 וחצי.. וסך הכול ילד בריא..[ עד גיל כחצי שנה היה עם משאפים ועכשיו כבר קיבלנו פטור מרופא ריאות.. שיעבור בשלום.

מניסיון יש ניסים

אבא של עופר שלום, שמי ענת ואני אמא של יהונתן בן השנה וארבעה חודשים שנולד בשבוע 27 עקב ירידת מים והפרדות שלייה, אני יכולה לספר מנסיוני הרב כי אנשי הצוות בפגייה אינם נותנים תקווה רבה לעתיד ילדיינו הנולדים בשבועות הכל כך מוקדמים יהונתן נולד והונשם בביה"ח פורייה עבר ניתוח שנט לניקוז נוזלים בראש, ניתוח לייזר בעיניים ומטופל כיום במעון להתפתחות הילד לטיפול בפיזיוטרפיה מסיבית וכל הקשור בכך, ליהונתן לא נתנו סיכוי לחיות ולא סיכוי לחיים נורמטיבים כיום אני יכולה לספר כי יהונתן האומנם אינו מתפתח כפי גילו אבל קיום אנשי מקצוע ובכל תחום מצביעים כי בעתיד ידביק את הפער. אני יכולה להבין את הפחד ולומר לך שהרבה סבלנות, הרבה אהבה והרבה תמיכה תביא את משפחתך החדשה למקומות אחרים ממה שאומרים לך. החוויה בפגייה היא חוויה קשה מנשוא אבל גם מכשלת ולא סתם אומרים שפגים הם הילדים המוצלחים ביותר ורק בגלל ההיסטוריה המכשלת אותם. בתוכה שבסופו של דבר ילדך יביא לך ולבני משפחתך נחת. חיבוקים מיהונתן המקסים.......

למעלה