אבא של אש,,,

אבא של אש,,,../images/Emo96.gif

כל הזמן אני שומע אנשים "בלתי רציונליים
" שאומרים שג'ובאני הוא אבא של אש... האמנם?

גם אומרים שאבא של אש זה אוק

אבל הצלחתי להוכיח שזה לא אוק קודם כל לפי סרט 4 לפרופסור אוק יש שיער חום גם לאמא של אש יש שיער חום מכאן מקבלים אש עם שיער חום אבל לאש יש שיער שחור לכם אוק הוא לא אבא של אש לעומת זאת רואים את הקשר בין גרי לאוק לשניהם שיער חום חוץ מזה שאומרים שאוק הוא סבא של גרי

Light woman

New member
לאבא שלי יש שיער שחור ולאמא שלי חום

ואני יצאתי בלונדה ואחותי ג'ינג'ית P:

CoolBoy14

New member
אויש נו זאת סדרה מצוירת

חוץ מזה אתה מקבל מסקנות מהצבעי שיער?.. גם אני שמעתי שג'ובאני הוא אבא של אש

Houndour

New member
אומרים עשרות פעמים בסדרה

שגרי ופרופ. אוק הם סב ונכד, זו לא מציאה. לעומת זאת ג'יובאני/פרופסור אוק כאביו של אש זו סתם שמועה שנוצרה אצל מעריצים ואין לזה שום הוכחה רשמית בשום מקום.

MegaMango

New member
לא נכון...באנימה השער הכי

לא קשור....אתה חושב שלהורים של ג'סי וג'יימס היה שער בצבע ניאון? ומה עם ברולי? יש לו שיער בלונד טבעי(לפעמים) ולפעמים גם ירוק ואפילו כחול ! שיער זה אחד הדברים הכי פחות קשורים באנימה...מה שכן , עדיין לא נראה לי שאש הבן של אוק כי אוק חכם , ככה גם גרי אבל אש.......פחות...

CoolBoy14

New member
../images/Emo6.gif

וזה שטות גמורה שאוק הוא אבא של אש מאיפה הוצאתם את זה?!

Light woman

New member
זה לא קשור... הגיבור מדקסטר מופיע

בפאוואר פאף ולהפך, ויש המון כאלה דברים רק שעכשיו שכחתי אותם...

moon flower

New member
אז לפי מה שאתם אומרים גארי הוא הבן

של אש O.ם?!, מי כתב את הפיק ההוא גיי פורס וואן (לונטיק וענבל נכון? איה, אש פדופיל...)

Houndour

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifשבירת מיתוסים|!../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

אבא של אש הוא לא ג'יובאני ולא אוק. הכל המצאות! בדיוק באותה מידה אני יכול לגרוס שבאגסי (מנהיג מכון החרקים באזליה) הוא אביו של אש ולהמציא לכ "הוכחות".

MegaMango

New member
ישנן כמה אופציות

לפיתרון של זה, ייתכן שאש הוא מוטציה , אמא של אש נענתה מתי ששאלו אתה מוכן להשתתף בניסוי? וקיבלנו אש ייתכן שפוקימון זו גירסא מחודשת לסרט של ישו.... ייתכן גם שאמא של אש אפילו לא יודעת מי האבא וסביר להניח שהיא גם לא תדע...(אני זוכר שדיברו על אבא של אש רק בתחילת הסידרה מתי שהוא התקדם לעיר הראשונה ואמרו שהוא הגיע לשים יותר מהר מאביו...)

למעלה