אבא שלי

אטיוד5

Active member
יש כל מיני חינוך ...

העיקרי שבהם מלמד לא לבכות כלפי חוץ. כלומר - אל תראה לאחרים שאתה בוכה. בנוסף קיים קו נוסף, משני, בנוסח הדברים שאמרת - שזה ממילא לא יעזור. ועוד תת סעיף שלו אומר ש"יאללה, יאללה, תאסוף את עצמך, ותעשה כבר משהו במקום לבכות". אבל אף אחד לא מלמד, עד כמה שידוע לי, שאם הילד שלך נדרס אז אסור לך לבכות. זה לא פולני ולא מרוקאי ולא אנושי. אני דיברתי על זה מתוך נסיון אחר שלי - דודתי בקשה ממני שלא אשאל את בעלה/דודי על משפחתו מלפני המלחמה. כי זה מזכיר לו דברים עצובים. ולמה להעלות אותם אם אין צורך. הרבה יותר משמח לדבר איתו על תכניות החתונה של נכדתו.

D o r o t h y

New member
ברור

אבל אם אתה לומד כל כך הרבה שנים "לאסוף את עצמך ולעשות משהו במקום לבכות" אז כשיש לך עומס רגשי כבד, אתה כבר לא יודע איך לשחרר כמה דמעות שיאפשרו קצת לנשום ולחשוב מה באמת עושים ואיך ממשיכים. האמן לי, קשה ללכת עם המועקה הזו. אצלי, גם אם אני מאד משתדלת לחשוב על הדברים הכי קשים ועצובים שהיו לי בחיים, זה לא עוזר. אני רק נהיית יותר עצובה ועדיין לא יודעת לבכות. זה אל אומר שאני לא בוכה מול סרט דבילי, אבל אז אלו דמעות בודדות והן ריקות מתוכן רגשי משחרר.

É melhor ser alegre que ser triste

É melhor ser alegre que ser triste Algeria e a melhor coisa que existe É assim como a luz no coração Mas pra fazer um samba com beleza É preciso um bocado de tristeza É preciso um bocado de tristeza Se não, não se faz um samba não.​
מוטב להיות שמח ולא עצוב שמחה היא הדבר הטוב ביותר שקיים זה כך, כמו האור בלב. אבל בשביל לעשות סמבה עם יופי צריך קומץ של עצב צריך קומץ של עצב אם לא, הסמבה לא נעשית...

אין שום רע בדמעות, אבל

קשה לי לדבר. קשה לי להתבטא בצורה הגיונית וקוהרנטית (פיזית ממש) כשכולי נסערת. ויש לי נטיה חזקה להכניס את עצמי להתרגשויות.

../images/Emo2.gif רגע רגע...

אני מזהה בקיעים בחברות? שאעשה לכן מבחן הכרות? תתכוננו היטב למפגש!

טוב, אני יודעת שבעינייך אני שיא

הקוליות... אבל ככה בבית אני דרמה קווין לא קטנה. תשאלי אותו, הוא יגיד לך.

למעלה