אבא שלי עוד איתנו

נועם@בת

New member
אבא שלי עוד איתנו

כמעט כתבתי את זה בשרשור הניסים של טילי, אבל חששתי שיצא קצת קיטש. ביום חמישי אבא שלי אושפז בבית חולים. הוא הגיע לשם בגלל בצקות חמורות ברגלים, ושם חלה הדרדרות מהירה. הוא סובל מזיהום שלא ברור מה גורם לו ואיפה הוא יושב. הכניסו לו צינורות לכל חור אפשרי וגם עשו כמה חורים נוספים בשביל זה. כרגע הוא מונשם ובגלל זה מורדם, אבל הזיהום בנתיים נבלם ולחץ הדם התייצב גם ללא תרופות. בימים הקרובים מקווים לזהות את מקור הזיהום. אני מניחה שאני לא היחידה כאן שעוברת או עברה את זה. לראות את אבא שוכב ככה חיוור, כאוב וחסר הכרה, או בהכרה מעורפלת. הצינורות והנוזלים שמטפטפים פנימה והחוצה. שיט, זה כל כך לא אבא שלי. ואמא שלי מנסה לא להתפרק אבל מתה מפחד. בכלל, ביום ששי אמא שלי הכריזה שמספיק עם הדיבורים הפסימיים, לאבא יש עוד חמש שנים לחיות איתנו גם אם הוא כבר לא יהיה אצמעי לחלוטין. בהתחלה הסתכלנו עליה כמו על מי שמדברת מתוך יאוש, אבל כשראינו שהוא התעורר הבנו שהיא כנראה צודקת. מפחדי לחשוב שההורים יצטרכו עזרה של עובד סיעודי בבית. בכלל, לומשנה בת כמה את, זה מפחיד לחשוב שההורים שוב לא חזקים ושוב לא יכולים להסתדר בעצמם, למרות שאף אחד לא חשב שהם יהיו צעירים לנצח. אמא שלי תמיד אומרתש אף אחד לא רוצה למות צעיר, אבל אף אחד גם לא רוצה להזדקן. בתיה

הרמוניה

New member
אוי בתיה נשמע קשה נורא....

מחזיקה את כל האצבעות להמשך החלמה מוצלח..... הרמוניה

טילי2

New member
אוי בתיה, בתור בוגרת הפרק הזה, זה קשה.

מחזקת אותך ומאחלת לאביך רפואה שלמה. דברתי עם חנה כשהיא ישבה שבעה ובהארץ של שבת, נרי לבנה כתבה על כך. למי אנחנו מצגעגעים, להורה חסר האונים, או לימי הזוהר שלו כשהוא היה חזק, גדול וכל יכול.

אוי אוי אוי - אני מקווה שהוא חש יותר טוב

מה מצבו כרגע? האם יש שיפור? אתמול דיברתי עם אמא שלי שאבא שלי כבר בן 70 חגג יום הולדת שלשום אמא שלי בת 67 מפחיד איך הזמן עובר שניהם שימשיכו להיות בריאים וימשיכו לתפקד עד 120 אבל המחשבה מפחידה הנכדים - יש להורי 3 נכדים גדולים בני 17,21,23 כל השאר קטנים האם הורי יהיו בחתונה של נתנאל? של נעה? מה יהיה מצבם? החששות תמיד קיימים

judith4

New member
../images/Emo24.gif

מאחלת החלמה מהירה ושולחת כוחות לך ולכל משפחתך.

אוי נועם כמה קשה

עברתי את זה- בדיוק תהליך כזה- בו לאט לאט אבא מפסיק להיות עצמאי וזקוק למלווה 24 שעות נסיעות שבועיות לבתי חולים ושמחה של כל יום שעובר שהוא עוד איתו עד שבסוף כבר הרגשתי שהשמחה הזו אנוכית- הסבל- היה גדול- והכאבים לא הייתי רוצה לחיות ככה - וגם הוא לא רצה מאחלת לכם הרבה כוחות

דבורי

New member
../images/Emo201.gif אוי

מאד קשה לראות את ההורים שלנו מזדקנים, ולחשוש כמה שנים יש לנו עוד איתם. מקווה שההתאוששות של אבא שלך תהיה כמה שיותר קלה וכוללת. אבא שלי היה פעם שר לנו: everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die

AYELET1

New member
החלמה מהירה!

אני חושבת שהגעגוע והאהבה הם גם למי שאתנו (כלומר להורה המבוגר) וגם למה שהיה פעם. זה שילוב מכאיב מאד.

מפחיד וכואב ../images/Emo10.gif

מקוה שההחלמה שלו תהיה מהירה ומפתיעה לטובה
אבא שלי תמיד פחד להיות זקן וחולה ותלוי באחרים, הוא ממש העדיף למות קודם כשהוא עוד במלוא אונו, ולפי דעתי הביא את המוות שלו על עצמו. ממש כך.

נועם@בת

New member
בנתיים יש שיפור בקטן

אבל עוד לא הגיעו תוצאות התרבית. כך שכל זמן שאין זיהוי חיידק והתגברות עליו, הרופאים מסרבים לדבר על שיפור. בתפקוד הגוף כבר מרגישים שיפור. בתיה

זואי11

New member
../images/Emo201.gif אוי בתיה. רק עכשיו ראיתי

מקווה שמצבו כבר השתפר.
הדאגה הגדולה ביותר שלי מעבר לשלומן של בנותיי היא לבריאתה של אימי. עדכני מה שלומו כעת.

למעלה