אבא שלי נפטר...

שי, משתתפת בצערך, מילים לתקווה עבור

שי, מוות של אבא זה מקרה כואב מאוד, בלתי נתפס וקשה לעיקול אני מקדישה לך מילים אלה בכדי שכל פעם שהיאוש ינסה להשתלט עליך תוכל להתחזק, להתנחם ולעבור את התקופה הקשה
זה שיר מקסים שמרגש ומחזק אותי בהרבה תקופות קשות בחיים, כדאי להשתמש בו ולהיות תמיד בתקווה
כל עוד
מילים: אהוד מנור לחן:בועז שרעבי
כל עוד הירח קם ומתמלא כל חודש, כל עוד בוקר מן הים מסעיר את ראותיי. כל עוד צלם האדם מבחין בין חול לקודש, כל עוד החלום התם פוקד את לילותיי.
לא תיפול רוחי לא יותש כוחי, כל עוד עד מחר יישאר לילה אחד לא יותר. זה אולי תמים אך תמיד אשים, את חיי בשתי ידיים על קלף התקווה.
כל עוד חורש מלבלב ברשרושי צמרת, כל עוד אופק מהבהב בקצב רקותיי. כל עוד בחיבוק אוהב חידת חיי נפתרת, כל עוד אש חדרי הלב תבער בעצמותיי.
לא תיפול רוחי לא יותש כוחי, כל עוד עד מחר יישאר לילה אחד לא יותר. זה אולי תמים אך תמיד אשים, את חיי בשתי ידיים על קלף התקווה.
הכל תלוי בך חבר, היה חזק טאל תישבר נגה

../images/Emo16.gif../images/Emo201.gifמשתתפת בצערכם...../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

יהי זכרם ברוך.... תקראו תהלים לעילוי נשמתם... ואם תרצו תעלו את שמם ואת שם ההורים שנגיד תהלים לעילוי נשמתם... שלא תדעו עוד צער...

../images/Emo201.gifאני מאוד מצטערת לשמוע ~../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני מאוד מצטערת לשמוע שי, אני משתתפת בצערך שי תהיה חזק!!

וואי אני משתתפת בצערכם......../images/Emo16.gif

אמן שלא תדעו עוד צער...ויהיה בסדר

../images/Emo7.gifלראות את הכאב....

ולהביט לו בעיניים להצמד אל החיים חזק לא לוותר להאמין בכל הלב שיהיה עוד טוב ושלמרות הכל אנחנו נתגבר...

איזה שרשור עצובב../images/Emo201.gif..../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif !

משתתפת בצערכם!!שלא תדעו עוד צער!

KLSVM15

New member
שי..כנס!!

תיהיה חזק, הוא המלאך השומר שלך..אני גם עברתי את זה..גם אבא שלי נפטר..ואני יכולה להבין אותך אבל אני לא יכולה להגיד אני משתתפת בצערך כי אני לא חושבת שמישהו מסוגל להשתתף בצער שאתה מרגיש עכשיו..שי תרגיש טוב תיהיה חזק ותמיד תזכור שיש אנשים שאתה חשוב להם והם לך.. אגב בגלל זה השיר שאני הכי מחוברת אליו זה "אבא" של שרית.. שי..לומדים לחיות עם הכאב..אם אני למדתי ועברתי משהו דומה שוב השנה (אחי נפטר) אתה תצליח להמשיך ולחיות..אתה חזק.. והאנשים סביבך מעריצים אותך שי שלא תדע עוד צער..

למעלה