אבא שלי נפטר

שיריק2

New member
אבא שלי נפטר ../images/Emo16.gif

קרה לנו אסון- אבא שלי נפטר מדום לב בבוקר. ככה פתאום. אני קרועה מעצב ולא קולטת בכלל.

harmless

New member
משתתפת בצערך

אם תרצי לדבר תשלחי לי מסר בפרטי- אני כבר הייתי שם.

אני משתתפת בצערך

ומבינה לכאבך יותר מכול אדם אחר כי גם אבא שלי נפטר מדום לב לפני 10 שנים כבר לערך. תיהיה חזקה בשביל עצמך ובשביל משפחתך ואם את זקוקה למישהו לדבר איתו ושמבין אותך אני אשמח אם זה בפרטי בפורום או במייל שלי לדעתי הוא בפרופיל שלי ולא רק תבקשי ואכתוב לך בפרטי או בפורום. בינתייים תיהיה חזקה. והדבר היחיד שאני יכולה לומר זה כמו שהשיר הולך "זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה יסתדר או משהו כזה של שלמה ארצי אז אני יכולה לומר כי זה כואב אבל עם הזמן זה כואב פחות אני יגיד למרות שזה לא בהכרח נכון.

GeJuFan

New member
שיריק אני לא מכירה אותך, אבל יודעת

מה את עוברת עכשיו, גם אני איבדתי את אבא שלי מדום לב, כשהייתי רק בת 9. אל תמשיכי הלאה כל כך מהר, תני לעצמך קצת זמן להתרגל לחיים בלעדיו לכי להלוויה שלו אל תפסידי את זה אחרת את תתחרטי עד סוף ימי חייך. וכמו שאמרתי אל תמהרי להמשיך הלאה אם החיים כמו שהם היו לפני זה חשוב מאד שתתני לעצמך זמן להתאבל כמו שצריך. ואם תצטרכי לדבר את מוזמנת לשלוח לי מסרים, אני אשמח לעזור לך ברגעים קשים אלו, כאחת שעברה את זה בעצמה.

GeJuFan

New member
אההה, כן, פורום בנות ללא אבא

זה כל כך עצוב שזה כבר מצחיק

שיריק2

New member
אותי זה לא מצחיק

כי באמת יש פורום לבנות ללא אמא ולא בלי אבא. והרי תמיד אומרים שהבנות קשורות יותר לאבא....

GeJuFan

New member
אולי אנחנו צריכות להגיש בקשה להנהלת

הפורומים, באמת מגיע לנו פורום משלנו. ואני לא יודעת עד כמה זה נכון, שני ההורים יש להם חלק חשוב בגידול הילד. אבל הכי חשוב גם אם גדלת אם הורה אחד זה שקיבלת מספיק אהבה ותמיכה מההורה היחיד הזה ומהסביבה הקרובה. כמובן שאיבוד אבא או אמא זהו אירוע מאד טראומטי לילד/ה בכל גיל שהוא. אני לא בטוחה עד כמה זה נכון, יש אולי גילאים מסוימים שבהם הבת יותר קשורה לאבא, אחר-כך אני מניחה זה כבר קשור לאופי הילדה ותחומי ההתעניינות שלה ושל אביה ולעד כמה האבא מוכן להשקיע בקשר אם הבת שלו. בכל מקרה אני אישית כאחת שגדלה ללא אבא רוב שנות חייה בהחלט מרגישה את חסרונו, אצלי בכל מקרה זה מקרה מסובך מאד (רק לפני שבועיים ביום כיפור גיליתי משהו שאבא שלי עשה כשהייתי צעירה מאד שלא ידעתי כלל שהוא עשה כיוון שזה היה חלק משגרת היום שלי).

למעלה