אבא שלי מכה אותי ולא פיזית

אבא שלי מכה אותי ולא פיזית

אני כילדה שגדלה כילדה מוכה לא יודעת איזה כאב הוא כואב יותר הכאב הפיזי שאותו אני זוכרת עד היום למרות שעברו כבר יותר מעשרים שנה או הכאב המילולי, הצעקות האין סופיות הללו האי שביעות רצון ולא משנה מה אעשה או איך אעשה זאת. אני כבר לא ילדה ובטוחה שבגלל כל ההיסטוריה של חיי אני מודה אני חסרת בטחון ואני מאמינה שזו אחת הסיבות שלמרות גילי אני עדיין חיה בבית עם הורי. אבי אדם מאוד קשה שבכל תקופת הילדות הכה אותי ואת אחיי היום אני חושבת שהוא לא מעיז להכות כי הוא בטוח שאני אחזיר לו אז הוא עושה זאת בדרך של השפלה של צעקות מביך אותי בכל דרך שרק אפשר. לו רק היה לי את הכוח את המשאבים ואת הכסף כדי לקום ולברוח מפה לצאת למקום הבטוח שלי למקום שאתקבל ללא תנאים ללא כעסים באהבה ובביטחון.

s h o o s h a

New member
את מסוגלת לעשות הכל

חוסר הביטחון הזה אותו את משדרת, המצוקה הגדולה בה את שרויה והצורך לצאת אל העולם ולחיות את חייך- כל אלו אפשריים אם רק תעשי את הצעד היחיד של לעזוב פיזית את בית הורייך ולפנות לחיים משל עצמך. הניתוק אינו קל ולא יקרה באופן מיידי אלא צריך להיות תהליך. אולם תהליכים צריכים להתחיל. ואצלך, תחילתו של התהליך היתה בהודאה ובהבנה כי הפיתרון הוא ללכת למקום שבו יהיה לך טוב. תיעזרי באיש/אשת מקצוע לדבר על ה'חוויות' הנוראיות שהתחוללו בצעירותך, תרשי לעצמך להקיא את כל הנורא מתוכך, לנקות את גופך ונפשך מתוך הזכרונות הללו שכן, ככל שתישאי אותם על גבך לאורך זמן, כן יגבר משקלם ויהיה קשה יותר להיפטר מהם. צאי ומצאי לך עבודה אשר תפרנסך בכבוד. אשר תאפשר לך לחיות בזכות עצמך. שכרי לך דירה קטנה שתהיה הפינה שלך ושלך בלבד. עשי את ביתך מבצרך. צאי ונשמי את החופש שהחיים האלה מעניקים לך בשפע. החשש מפני עשיה הוא עצום ולפעמים משתק. אבל אם חייך ובריאות נפשך חשובה לך, עשי את כל אלו בליווי של איש מקצוע שיעזור לך לקום במקרה שתמעדי, שיהיה שם כדי לנגב את דמעותייך כאשר תבכי, שיהיה שם עד שתהיי מסוגלת להגיד "אני יכולה מכאן לבד" ואת יכולה! בהצלחה

תודה רבה

מאוד מקווה שאוכל להאמין שיש בי את היכולת לשנות את הדברים על ידי יציאה מהגהינום הזה שאני חיה בו. מבינה עד כמה אני פוגעת בעצמי עם כל הכאב הזה שאני חיה כל כמה זמן, תקופות שונות בחיי. היום גם מבינה שהרצון העז הזה לעזוב מביא אותי למקומות לא נכונים עד כדי כך שהייתי כמעט מוכנה לעזוב את הבית ולעבור לגור בצפון עם גבר שיש לו עבר של אלימות כלפי גרושתו (אז אשתו) שמתכחש לעניין. חייבת לעצור לעצמי את הגלגל הזה שגורם לי לפגוע בעצמי ע"י האחרים.

s h o o s h a

New member
להאמין

מתוך שירו של דוד ד'אור להאמין מקדישה לך את המילים הבאות
להאמין להאמין בכל הטוב שבעולם הזה להאמין להאמין שיש סיכוי עוד לעולם הזה להאמין באהבה שלא אבדה לנו תקוה להאמין...

למעלה