אבא שבת...

מיה30

New member
אבא שבת...

לפני שבועיים קם הבן שלי הגדול והחליט היום היה יום שישי... ``היום אני רוצה להתלבש חגיגי`` למה???? -שאלתי ``כי היום אני אבא שבת!!!`` הכריז בגאווה לכו תשכנעו ילד בן 5 קשוח כמו בונקר שהיום הוא ממש לא אבא שבת אז....בקושי רב תלשתי לו את הבגדים שבחר והוא כמובן נאלץ לבחור משהו אחר {שזה טקס בפני עצמו} הגענו לגן.... ישר רצתי לברר איך הולך הסידור של אבא שבת לאחר בירור קל והבהרה שבפעם הבאה אם הוא לא אבא שבת אז הם ממש בבעיה אמרה הסייעת הג`אברית: כשתבוא הגננת אתה ישר רץ אליה ואומר לה שאתה רוצה להיות אבא שבת עד כאן הכל יופי. לפני שהלכתי לקחתי את הילד הצידה ובשקט בשקט אמרתי לו ``רק אל תבחר להביא עוגה, שמעת??!!!`` צייץ כן, ועף לו לשחק... טוב...חלפו עברו להן שעות, נקף הזמן... הגיעה השעה 12:40 הלכתי לגן לקחת אותו הילד טס לעברי ומה בידו???? {נו...תנחשו...} דף ובו....כתוב: ``לאמא של..... אנחנו מבקשים עוגה לקבלת שבת ב- 18.5.01 תודה ילדי הגן......`` אני התחלתי לצחוק ממש לא יכולתי להפסיק, בחיי טוב..... יאללה צריכה להתחיל לחשוב על עוגה.... כמובן ששוקולד... מיה30 {מנסה להיות אופה} :-(

ההודעה הנבחרת שלי H-)

יאללה, מיוש... קטן עלייך... עוגה אחת והילד יהיה ``אבא שבת``.. בהחלט מכובד.. חההההההה.. בטח הוא מרגיש מה זה חשוב... קיבל תפקיד וכל זה.. אני מחזיקה לו אצבעות...(-; רקדנית (לשבתות , מועדים וגם סתם ימי חול פשוטים)

עופריקו

New member
מיה מה עם עוגות בשבילנו ? ;-)

אנחנו יושבים וניזונים מפרורים....... אפשר ללקק את הקרם....... ותביאי תמונה של אבא שבת......נראה את החתיך.... ו....אנחנו מבקשים עוגה ל25.5.01 תודה ילדי הפורום.... שיהיה לכם סופ``ש מקסים..... עופר שאומר אם אין לחם תוכלו עוגות...... ;-)

מיה30

New member
בטח חתיך!!!

רגע שאני אבין....יש פה שאלה???? מה אתה לא בטוח שמבית היוצר שלי יוצאים רק מובחרים???? ובקשר לעוגות... זה לא בדיוק התחום שבו אני ממש מצטיינת... אז...לא לטפח תקוות דרך אגב, את רוב הפעולות בעוגה עשה ה-אבא שבת כמובן!!! מיה30 {מעצבת הגנום האנושי} B-)

עופריקו

New member
מיוש ....אני תמיד אמרתי...

על עץ תפוחים לא גודל לימון...... ובקשר לעוגה ...נו טוב אבקש כבר מאבא שבת... עופר-שנשאר רעב ;-)

דספרדו

New member
ילד בן חמש קשוח כמו..???

איזו הודעה יפה בחיי חמודי הזה כבר מתנדב ורוצה להיות אבא?{נו טוב..אבא שבת} הרגת אותי הזכרת לי איך אימא שלי שעות הייתה מספרת כמה אין לה זמן ובלה בלה בלה.. ובסוף בחיוך הייתי אומר לה שהיא זו המובחרת!! והעוגה עליה כמובן אז איזו עוגה אפית?? {סתםם ברור שוקולד אה?} איך מכל העוגות שבעולם {ויש מיליונים של..} דווקא עושים תמיד את העוגה הכושית כבסיס?? ולא משנה למה מחפשים אותה {חתול, עכבר או ספינת פיראטים} תמיד היא מופיעה ובגדול מה זה אבא שבת??. זה הקטן שמרביץ את הברכות?? אני לא יודע באמת אצלנו עושים / אופים חלה ביום שישי האופה זו ``אמא שבת``?? יאללה רק טוב!! ושיביא לך המון הזמנות לעוגות!!! שששש.. תתאמצי קצת !! מה יש?!

למעלה